מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה באוזניים כבר במשך שנה שלמהשירה09/09/2013
אני בת 20 , ומשך שנה שלמה אני סובלת מאטימות וכאבים באוזניים.
זה התחיל כאשר הצטננתי והיה לי גודש באוזניים ומאז ההרגשה לא חלפה.
יותר באוזן שמאל. ההרגשה היא שהאוזניים שלי אטומות ויש לי צורך כל הזמן לקנח את האף, וגם אם אני מקנחת בחוזקה או מפמפמת זה לא עוזר האוזניין עדיין אטומות.
באוזן שמאל זה יותר חזק היא הרבה יותר אטומה.מרגישה את זה כל יום , ובעיקר בבוקר. פניתי למספר רופאים וגם לייעוץ ועשיתי המון בדיקות לא נמצא אצלי כלום גם לא נוזלים.נתנו לי כמה טיפולים עם טיפות אלרגיות וכדורים לגודש באוזניים אך שום דבר לא עזר.
הדבר היחיד שנמצא בבדיקת זה שהירידה טיפה יותר חלשה באוזן שמאל מאשר בימין אבל זה עדיין בטווח תקין.
בחודשים האחרונים יש לי גם כאבי ראש מעל האף ובצדדים אך עשיתי צילום לאף וזה לא סינוסיטיס.
אני ממש מיואשת , והשאלה שלי מה ניתן לעשות במצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבעיה באוזניים במשך שנה שלמה
שירה09/09/2013האם גם שיני בינה עלולות לגרום לבעיה כזו?
כי עדיין לא עקרו לי את השיני בינה , אך אני כבר צריכה לעקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה באוזניים במשך שנה שלמה - תגובה
ד''ר רועי הוד09/09/2013קשה לי לענות ללא בדיקה, יכולות להיות סיבות רבות לתלונותיך ולכן יש צורך בבדיקה טובה ולפעמים בבדיקות עזר נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?