בעיה באוזניים כבר במשך שנה שלמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באוזניים כבר במשך שנה שלמה
    שירה
    09/09/2013

אני בת 20 , ומשך שנה שלמה אני סובלת מאטימות וכאבים באוזניים.
    זה התחיל כאשר הצטננתי והיה לי גודש באוזניים ומאז ההרגשה לא חלפה.
    יותר באוזן שמאל. ההרגשה היא שהאוזניים שלי אטומות ויש לי צורך כל הזמן לקנח את האף, וגם אם אני מקנחת בחוזקה או מפמפמת זה לא עוזר האוזניין עדיין אטומות.
    באוזן שמאל זה יותר חזק היא הרבה יותר אטומה.מרגישה את זה כל יום , ובעיקר בבוקר. פניתי למספר רופאים וגם לייעוץ ועשיתי המון בדיקות לא נמצא אצלי כלום גם לא נוזלים.נתנו לי כמה טיפולים עם טיפות אלרגיות וכדורים לגודש באוזניים אך שום דבר לא עזר.
    הדבר היחיד שנמצא בבדיקת זה שהירידה טיפה יותר חלשה באוזן שמאל מאשר בימין אבל זה עדיין בטווח תקין.
    בחודשים האחרונים יש לי גם כאבי ראש מעל האף ובצדדים אך עשיתי צילום לאף וזה לא סינוסיטיס.
    אני ממש מיואשת , והשאלה שלי מה ניתן לעשות במצב זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לבעיה באוזניים במשך שנה שלמה

שירה
    09/09/2013

האם גם שיני בינה עלולות לגרום לבעיה כזו?
    כי עדיין לא עקרו לי את השיני בינה , אך אני כבר צריכה לעקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעיה באוזניים במשך שנה שלמה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    09/09/2013

קשה לי לענות ללא בדיקה, יכולות להיות סיבות רבות לתלונותיך ולכן יש צורך בבדיקה טובה ולפעמים בבדיקות עזר נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו