מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודש באף בשנים האחרונותליאור16/09/2013
שלום ד"ר,
יש לי גודש מסיבי באף בשנים האחרונות שקיים במהלך כל יום, בשני הנחיריים.
זה מאוד מקשה עליי לבצע פעילות ספורטיבית קלה, ואני חושב שזה גורם לי לכאבי ראש, עייפות ובעיות זיכרון בגלל חוסר אספקת חמצן במהלך השינה.
גם לפעמים אני מרגיש גרד חזק באוזניים אם זה קשור, ויש לי לפעמים 20 התעטשויות ברצף, כנראה בגלל הגודש שגורם לגירוי.
אני מטופל בציפראמיל נגד חרדה,
ובשבוע האחרון התחלתי ליטול יוטירוקס 25 מק"ג בגלל חשד לתיפקוד לקוי של בלוטת התריס (עקב בדיקות דם) שגרם לכאבים וגודש בגרון.
בעבר ניסיתי להשתמש בתריסיסי אף נגד אלרגיה במשך שבוע כל אחד, אבל הם לא עזרו (רינולסט ועוד אחד).
הגודש הזה פשוט סיוט, אי אפשר להיפטר ממנו.
אשמח לכל עזרה שהיא בנוגע להיפטרות מהגודש, תודה רבה..
דרך אגב יש לי סבוריאה דרמטיטיס ויובש בעיניים אם זה יהיה רלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש באף בשנים האחרונות - תגובה
ד''ר רועי הוד17/09/2013רב הסיכויים שמדובר באלרגיה למשהו, הייתי משלב טיפול אנטי אלרגי כגול טלפסט/לורסטין/אריוס עם ספריי טוב לאף לשבועיים לפחות כדי לראות אם יש שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?