סחרחורת והרגשת שכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת והרגשת שכרות
    אלה
    02/10/2013

שלום, אשמח מאוד לעזרה.
    אני בחורה בת 29 בריאה בדרך כלל.
    לפני שבועיים בדיוק, באמצע היום ובלי שום סיבה, חשתי ברע. הרגשתי סחרחורת (לא שהחדר מסתובבב אלא שאני מסתובבת), ראש כבד, חולשה, חוסר יציבות ובעיקר הרגשה כאילו שאני שיכורה. זה לווה גם בחום לא גבוה (37.2 בערך).
    המצב הזה המשיך ארבעה ימים ואז הסתבר שיש לי דלקת בשקדים וייחסתי את הסחרחורת וההרגשה הרעה לזה. דלקת השקדים נמשכה 8 ימים. במהך כל התקופה הזאת הייתי מסוחררת והרגשתי שיכורה. לפעמים יותר לפעמים פחות.
    לאחר מכן היה לי יום אחד שהסחרחורת נעלמה.
    יום לאחר מכן (יומיים אחרי שהבראתי מהדלקת בגרון) נדבקתי בוירוס מבן משפחה שהיה חולה (חום, נזלת, שיעול) ויחד עם זה חזרו הסחרחורות ותחושת השכרות.
    הוירוס נמשך כבר יומיים.
    סך הכל כבר שבועיים (חוץ מים אחד באמצע) שאני מסוחררת ומרגישה שיכורה. חשוב לי לציין בדיקות דם של ספירה וכימיה יצאו תקינות. כמו כן אין לי טשטוש בראייה ואני מסוגלת ללכת על קו ישר (למרות שמרגישה כאילו שאני לא). כמו כן הסחרחורות מתעצמות במצב שכיבה וכשאני עוצמת עייניים
    מה זה יכול להיות?
    האם זה קשור בדלקת שקדים שהייתה לי ובוירוס שיש לי עכשיו (כל זה התחיל ארבע ימים לפני שהדלקת שקדים התגלתה)?
    מה עושים כדי שזה יעבור?
    תודה רמאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת והרגשת שכרות

הוספת תגובה

• סחרחורת והרגשת שכרות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/10/2013

ניתן לתת טיפול שמקל על ההרגשה אך חשוב יותר לאבחן את הבעיה במידה וזה ממשיך, הבעיות יכולות להיות רבות ומתחומים שונים כגון עיניים, א.א.ג או נוירולוגיה. אם ממשיך הייתי מתחיל ברופא משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד שאלה קטנה

אלה
    02/10/2013

כתבת שניתן לתת טיפול שמקל על הסחרחורת
    לאיזה טיפול התכוונת? תרופה? איזו?
    כמו כן במידה וזה לא עובר מתי כדאי לפנות לרופא? הכוונה כמה ימים אחרי הוירוס כדאי לפנות לרופא במידה והסחרחורת לא תעבור?

ושוב תודה ענקית על התשובה ועל הזמן שאתה תורם פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד שאלה קטנה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/10/2013

תרופה כגון סטונרון או אגיסרק. הייתי ממתין במידה ולא קיצוני שבוע-10 ימים לפני פניה לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור אצלך

אלה
    02/10/2013

תודה רבה רבה על התשובות המפורטות והמהירות שלך
    ועל העבודה המדהימה שאתה עושה במתן התשובות פה

במידת הצורך האם יש אפשרות להגיע אליך באופן פרטי ולא דרך קופת חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור אצלך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/10/2013

כן ניתן להזמין לפרטי. יש לך מייל שאשלח לך פרטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו