וורטיגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וורטיגו
    ענבר
    07/10/2013

שלום רב,
    ביום חמישי האחרון חזרתי מחופשה בתאילנד. מהרגע שנחתתי התחיל לכאוב לי כל הגוף, בהמשך היום התווספו לי חום, כאבי גרון, אוזניים כאבי בטן, וצינון קשה. למחרת הלכתי לרופא שאמר שזה כנראה ויראלי והביא לי טיפול באנטיביוטיקה.
    ההרגשה הרעה הולכת וחוזרת, שלשום כבר הרגשתי שהמחלה עברה אך אתמול שוב קמתי בתחושות רעות וכאבים בכל הגוף. אציין שאתמול החום לא היה גבוה אלא 37.1.
    היום בבוקר כשהתעוררתי הרגשתי שהחדר מסתובב סביבי.
    כשאני שוכבת על הצד בעיקר על צד שמאל הכל מסתובב סביבי וכשאני שוכבת ישר או יושבת אני מרגישה חוסר יציבות. לא שהכל מסתובב אלא כאילו אני שטה. כמובן שכתוצאה מזה כל היום יש לי גם בחילות.
    השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם כן איך אני נפטרת מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וורטיגו

הוספת תגובה

• וורטיגו - תגובה

ד''ר רועי הוד
    08/10/2013

לא ברור מדוע קיבלת אנטיבוטיקה למחלה ויראלית. יכול להיות והוירוס גרם לבעיה במערכת שיווי משקל שבאה לידי ביטוי בסחרחורת בשינוי תנוחה, לרב חולף לבד, אם לא ניתן לטפל ע"י פיזיותרפיה מיוחדת. פני לבדיקת א.א.ג אם לא חולף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו