מחלת הנשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הנשיקה
    שרון,19
    28/03/2008

שלום,

בשבוע האחרון נאצלתי לחזור באמצע יום העבודה מרוב עייפות וכאבי גרון.
    רק ביום חמישי האחרון הלכתי לראות רופא.
    הרופא אמר שאם יהיה לי חום אז כנראה זו מחלת הנשיקה,אם לא כנראה שזה רק דלקת גרון.

בינתיים אני תלויה באוויר עד שיהיו תוצאות מעבדה של המשטח גרון ביום שלישי ובלי טיפול.
    אני יורקת דם,וסובלת כאבי תופת בגרון,אני לא יכולה לבלוע.

מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת הנשיקה

הוספת תגובה

• כאבי גרון

ד''ר אביגיל ארד
    28/03/2008

כאבי גרון עקב דלקת יכולים להיות בין אם הדלקת חידקית ובין אם ויראלית. (מחלת הנשיקה נגרמת עקב וירוס). לא כל דלקת ויראלית היא מחלת הנשיקה. אם לרופא שלך היה חשד קליני (לפי מראה הגרון) שמדובר בזהום חידקי, אני מניחה שהוא היה נותן ישר אנטיביוטיקה ולא מחכה לתוצאות המשטח. כנראה שזה לא היה כזה ברור. חום יכול להיות גם במחלה ויראלית וגם בחידקית. קחי בינתיים משככי כאבים, גרגרי מי מלח, תכשירים נגד כאב גרון מסוג קלגרון או סטרפסילס. אם משטח הגרון נלקח ביום שלישי כבר צריכה היום להיות תוצאה. אם נלקח אתמול - אז ביום ראשון בערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושבת שלום

שרון,19
    28/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו