מה זה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה?
    קרן
    10/10/2013

בקצרה- אני בת 29, לפני כמה חודשים עשיתי הליקס שזה עגיל בסחוס, נוצרה לי דלקת שטופלה ע"י האנטיביוטיקה המיועדת למצב ( אזור הסחוס היה מאוד אדום נפוח וחם). הלכתי לרופא לביקורת כיוון שיש לי מדי פעם גלי חום נורא חזקים באזור הנ"ל וכל האוזן אדומה. הרופא אמר שאין לי דלקת
    מה יכולה להיות הסיבה לאוזן חמה ואדומה באזור הסחוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה?

הוספת תגובה

• מה זה? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    13/10/2013

יכול להיות דלקת מקומית כוצאה מהעגיל, אם חוזר על עצמו כדאי להבדק ולשקול את הוצאת העגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את העגיל הוצאתי כבר מלפני כמה חודשי

קרן
    13/10/2013

ונבדקתי ע"י רופא אא"ג שטען שאין לי דלקת. יש לציין שאם אני נוגעת באוזן שבה לא היה לי עגיל היא גם הופכת מיד לאדומה. אם כך האם זו סתם רגישות שהייתה לי לפני? או שמא זה מצביעה על זרימת דם .. מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את העגיל הוצאתי כבר מלפני כמה חודשי - תגובה

ד''ר רועי הוד
    14/10/2013

אם כך, קשה לי לענות ללא בדיקה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו