מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון שלא עובריםדר אלפרן18/10/2013
לפני כשבועיים התחילו לי כאבי גרון לקחתי מוקסיפן למשך שבוע .הכאבים חלפו לאחר יום אבל חזרו יומיים אחרי הפסקת המוקסיפן.רופא המשפחה נתן לי זינט לחמישה ימים ושוב פעם אותה תופעה .כאבים חלפו אחרי יממה וחזרו יומיים לאחר הפסקת הזינט.
בנתיים נעשו לי בדיקות דם ,ללא ממצאים של דלקת.אך נמצא לי IGG ל EBV
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי כאבי גרון שלא עוברים:
שירלי20/10/2013אני לא רופאה אבל יכולה להגיד מהידוע לי שהנוגדנים שמצאו אצלך כנראה מעידים על זה שהיתה לך בעבר מחלת הנשיקה או נגזרת שלה ואולי זו הסיבה לכאבי הגרון ואולי הסיבה היא דלקת גרון אחרת.
מניחה שמנהלי הפורום יסבירו לך טוב יותר.
בכל אופן, יש תוספים פרוביוטיים יעודיים לטיפול ולמניעת דלקות גרון כמו הביו בליס. את יכולה להתייעץ עם נטורופת או עם יועץ בפארם ואולי זה יכול להקל עלייך הפעם ואולי גם לחסוך את הדלקת הבאה.
במקביל, אם את חושבת שהאנטי' לא מקילה, אולי היא לא מתאימה, אולי הכאבים נובעים מוירוס ולא מחיידק, כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך אבל חשוב שלא תפסיקי ליטול אותה בלי אישורו.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון שלא עוברים - תגובה
ד''ר רועי הוד21/10/2013IGG לוירוס שציינת אומר שכבר נדבקת מתישהו בוירוס. בלי קשר, או שמדובר בוירוס אחר ורק הזמן יעשה את שלו, או שיש חיידק שלא מגיב לטיפול. אם ממשיך, הייתי מבצע ספירת דם ובדיקת תפקודי כבד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?