נפיחות באפרכסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות באפרכסת
    אליבת
    23/10/2013

כבר כמה ימים יש לי נפיחות ב2 האוזניים. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה אך בפעמיים הקודמות זאת הייתה אוזן אחת כל פעם והפעם זה שניהם ביחד. הלכתי פעם ראשונה לרופאה והיא רשמה לי אנטיביוטיקה- לא עזר רק הרגשתי יותר רע.הפסקתי לקחת וזה עבר מעצמו תוך כשבועיים, פעם שניה שזה קרה הלכתי לרופאה אחרת שרשמה לי משחה אנטיביוטית- גם זה לא ממש עוזר. אין לי כאבים בחלקים הפנימיים של האוזן, אין מוגלה או משהו אחר רק נפיחות חיצונית מציקה. בכל הפעמים זה קרה אחרי שהייתי בלחץ נפשי, האוזן ( או במקרה הזה האוזניים) פשוט מתחילה להתנפח, מרגישה חמה וכואבת במגע ( בגלל זה אני לא ישנה טוב בלילה כי כואב לי אחרי שאני ישנה על הצד)זה לא תוצאה של שריטה או מכה וזה עובר אחרי כשבועיים. אין לי מושג מה זה וגם לרופא משפחה אין ועד שאני קובעת תור לאף אוזן גרון זה כבר עובר מעצמו...מצב תמונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות באפרכסת

הוספת תגובה

• נפיחות באפרכסת - תגובה

ד''ר רועי הוד
    23/10/2013

יש צורך בבדיקת א.א.ג ואולי בביצוע בדיקות דם כגון CRP ושקיעת דם, יכול להיות ומדובר במחלה חוזרת של סחוסי האוזן שנקראית RELAPSING POLYCHONDRITIS.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו