ריח לא טוב מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח לא טוב מהפה
    עדי(בת 17)
    27/10/2013

ישלי בעיה די רצינית אפשר להגיד של ריח רע מפה,זה לא קשור לשיניים כי הייתי אצל שיננית,ואני מרגישה שזה בא מהגרון.
    כשאני סוגרת את הפה ונושמת מהאף אז אני מריחה ריח לא טוב מהפה עד כדי כך הבעיה שלי.ישלי גם בעיה שיוצאות לי חתיכות לבנות מהגרון(יותר נכון תקועות שם) שיש להם ריח ממש לא טוב ואני חושבת שהם עושות את הריח,אין לי מושג ממה זה אני רוצה רק להיפטר מזה,מה אפשר לעשות?וממה החתיכות?תודה(בת 17)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח לא טוב מהפה

הוספת תגובה

• ריח לא טוב מהפה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    27/10/2013

החתיכות הם ככה"נ אבנים שתקועות בשקדים כתוצאה מאוכל שנתקע, הפיתרון הוא שטיפת פה לאחר כל ארוחה עם מי פה, שמירה על הגיינה ככל שניתן ואם לא משתפר, האופציה האחרונה היא הסרת שקדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ריח רע מהפה:

שירלי
    29/10/2013

דבר ראשון, מציעה שתלכי לרופא א.א.ג להתייעצות.
    חוץ מזה את יכולה לעשות מה שהמליץ לך הרופא כאן ובנוסף, למצוץ ביו בליס, שזה תוסף שעוזר גם למניעת ריח פה רע.
    מה שעוד את יכולה לעשות זה ללעוס מסטיק או סוכריה, אמנם הם נותנים פתרון זמני ולא מונעים את הבעיה, אבל כדאי שתקחי איתם אותם תמיד בתיק, ליתר בטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנקה לשון,מי פה

ך
    31/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו