מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזן סתומה לסרוגיןחן02/11/2013
שלום רב,
אני בת 28, בריאה בד"כ.
לפני כשבוע היה לי חום גבוה, מלווה בכאב גרון קל וליחה
ואחריו איבדתי את הקול לשלושה ימים.
עשו לי תרבית כיח ומצאו שני חיידקים לא נחמדים בכלל
(Pseud.aeruginosa וגם Klebsiella sp)
והתחלתי טיפול באנטיביוטיקה (ציפרודקס).
הקול חזר, החום ירד וכאב הגרון עבר - אבל מפעם לפעם נסתמת לי אוזן שמאל, אני שומעת פחות טוב, כמו בתוך מים, לפעמים יש גם צפצופים או כאב... (זה בא והולך).
האם זו יכולה להיות תופעת לוואי של האנטיביוטיקה? או אולי משהו אחר?
אשמח לעזרתך
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דילגת על שאלתי...?
חן04/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע דילגת על שאלתי...? - תגובה
ד''ר רועי הוד04/11/2013סביר להניח שמדובר בשאריות נוזלים מאחורי עור התוף, לרב חולף לבד וללא טיפול. אם ממשיך מעבר למספר שבועות גשי לרופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמיעה
חן06/11/2013שלום ד"ר,
הייתי אצל רופא אא"ג בתחילת השבוע,
הוא אמר שעור התוף אדום (כמו גם הגרון), אך ללא נוזלים.
ביקש שאם תחושת האטימות באוזן ממשיכה אלך לעשות בדיקת שמיעה.
עשיתי היום והתוצאות הן שבאוזן ימין השמיעה בתחום הנורמה,
בעוד באוזן שמאל "שמיעה תקינה למעט ירידה מזערית עד בינונית החל מתדר 4KHz"
מצרפת את הדיאגרמה...
ואשמח להסבר של התוצאות... תודה רבה.
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2013לא מסביר את תלונותיך. ירידה קלה בתדרים מאוד גבוהים בהם לרב לא משתמשים ביום יום. יכול להתאים לירידה כתוצאה מחשיפה לרעש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?