חור בעור התוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בעור התוף
    אברי
    06/11/2013

שלום רב,
    אני בן 39 אובחן אצלי חור בינוני בעור התוף עם דלקת, כרגע ללא כאב, הפרשה מועטה מהאוזן, ירידה בשמיעה. הרופא רשם לי כדורים אנטיביוטיקה לשבוע. לפני 10 שנים היה חור באותה אוזן(ימין), נסגר לאחר מספר שבועות ובוטל הניתוח שתוכנן. שאלותיי:
    1. האם יתכן ואם כן באיזו סבירות שמאמץ גופני שלי גרם לחור להיפתח. התחלתי ריצות ארוכות לאחר 20 שנה שלא רצתי, ולאחר כחודש ריצה נוצר הנקב בעור התוף.
    2. האם כעת משנוצר החור מומלץ להפסיק לרוץ או שאין קשר?
    3. האם יתכן ששמיעת מוזיקה ממושכת באוזניות גרמה לנקב הנ"ל? וכעת האם עלי להפסיק או שאין כל קשר?
    4. הרופא המליץ לי גם על טיפות לטיפול בדלקת, אך כשאמרתי לו שרופא אחר בזמנו אמר לי שלא כדאי טיפות אם יש נקב, אז חזר בו הרופא הנוכחי ואמר שטיפות לא הכרחיות.. אשמח לתשובותיכם ולשמוע את דעתכם המלומדת .
    תודה,
    אברי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חור בעור התוף

הוספת תגובה

• ממתין למענה, תודה

אברי
    08/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חור בעור התוף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/11/2013

לא יכול לענות על כל שאלותיך. לא נראה לי שלא קשור לריצה. אם יש דלקת טיפות הם הטיפול. לא נראה לי שקשור למוזיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו