מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חור בעור התוףאברי06/11/2013
שלום רב,
אני בן 39 אובחן אצלי חור בינוני בעור התוף עם דלקת, כרגע ללא כאב, הפרשה מועטה מהאוזן, ירידה בשמיעה. הרופא רשם לי כדורים אנטיביוטיקה לשבוע. לפני 10 שנים היה חור באותה אוזן(ימין), נסגר לאחר מספר שבועות ובוטל הניתוח שתוכנן. שאלותיי:
1. האם יתכן ואם כן באיזו סבירות שמאמץ גופני שלי גרם לחור להיפתח. התחלתי ריצות ארוכות לאחר 20 שנה שלא רצתי, ולאחר כחודש ריצה נוצר הנקב בעור התוף.
2. האם כעת משנוצר החור מומלץ להפסיק לרוץ או שאין קשר?
3. האם יתכן ששמיעת מוזיקה ממושכת באוזניות גרמה לנקב הנ"ל? וכעת האם עלי להפסיק או שאין כל קשר?
4. הרופא המליץ לי גם על טיפות לטיפול בדלקת, אך כשאמרתי לו שרופא אחר בזמנו אמר לי שלא כדאי טיפות אם יש נקב, אז חזר בו הרופא הנוכחי ואמר שטיפות לא הכרחיות.. אשמח לתשובותיכם ולשמוע את דעתכם המלומדת .
תודה,
אברי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין למענה, תודה
אברי08/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור בעור התוף - תגובה
ד''ר רועי הוד10/11/2013לא יכול לענות על כל שאלותיך. לא נראה לי שלא קשור לריצה. אם יש דלקת טיפות הם הטיפול. לא נראה לי שקשור למוזיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?