חוות דעת + המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת + המלצה
    אובדת עצות
    09/11/2013

שלום רב, עברתי לפני כ8 חודשים ניתוח להצמדת אוזניים אצל פרופ' מאד מוכר.
    כבר ברגע הסרת התחבושות היה ניתן להבחין בכך שאוזן אחד בולטת בהרבה מהשניה, בביקורת המנתח הציע ניתוח תיקון ללא עלות אך לאחר שנבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון שהסביר לי עד כמה עבודת הפרופ' רחוקה מלהיות "טעות קטנה" או עניין של גנטיקה, שתי האוזניים רחוקות מלהיראות טוב (אחת מהן במיוחד) - עבודה פשוט איומה, כבר היה עדיף המצב הקודם :(
    כעת אני עושה בדיקה מקיפה ככל הניתן בתחום כדי לעשות ניתוח תיקון הכי קרוב למוצלח שניתן בהתחשב במצבי. (למרות שהפרופ' הציע מיוזמתו תיקון ללא עלות - אין סיכוי שאני נכנסת תחת ידיו שוב)
    אשמח לחוות דעתכם אודות השיטה החדשנית של המנתח השבדי ד"ר סטנסטרום (Stenstrom). אומרים כי אחר ניתוח בשיטה זו אין צורך בחבישה לוחצת או סרט הדוק. ובנוסף אשמח להמלצות על מנתחים שעושים תיקונים קוסמטים באוזניים.

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת + המלצה

הוספת תגובה

• חוות דעת + המלצה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/11/2013

לא מכיר את שיטות הניתוח של הפרופ' השבדי. בארץ אני מכיר את ד"ר אלאן חזאן שמתעסק עם פלסטיקה של אפרכסות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו