סתימת אף ולחץ באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימת אף ולחץ באוזניים

מנהלי הפורום שלום,
    אודה לכם על עזרתכם בבעייה שאינה מניחה לי
    בחודש האחרון אני סובל (כמו בשתי עונות הקיץ הקודמות) מתופעה של לחצים משתנים באוזניים. התופעה לא ניתנת לשחרור באופנים רגילים כגון סתימת האף והחדרת אוויר כמו כן נאמר לי ע"י רופא אאג בעבר כי פעולה זו מיותרת ואף יכולה לגרום לי נזק. אציין כי דרכי הנשימה של האף שלי סתומות לעיתים קרובות ואני נאלץ להשתמש באוטריוין על מנת לנשום בצורה טובה. לדעתי יש קשר ישיר בין שתי התופעות.
    מעבר לסתימת האוזניים התופעה מלווה ב"טיקים" באוזניים והרגשת שמיעה עמומה, אולם התופעה הגרועה ביותר המתרחשת ולדעתי קשורה בכך היא תחושת עמימות בחלל הראש הקדמי עד כדי סינוור וחסר יכולת ריכוז.
    כל התופעות אינן קורות בחורף אולם מלוות אותי במשך התקופה החמה.
    בדיקות נויירולוגיות פשוטות, ct מוח ובדיקות שמיעה לא מצאו ממצאים מיוחדים למעט ציסטה באף שהוסרה ללא השפעה חיובית על הבעיות.
    מה עוד אוכל לעשות (רופא אא"ג בקופ"ח אמר שאלמד לחיות עם זה אולם זה בלתי אפשרי עבורי).
    יתכן ויש קשר ללסתות או האם יש פתרון תרופתי כלשהו האם תוכלו לתת לי כיוון בדיקה????
    תודה מראש על עזרתכם
    אשמח להוסיף פרטים אם צריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימת אף ולחץ באוזניים

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    06/04/2008

יתכן וקיימת סטיית מחיצת אף או הגדלה של הכונכיות התחתונות שהם מבנים באף הגדלים וחוסמים ובנוסף הופעת נוזלים באוזניים שגורמים לתופעות שאותם תיארת
    מה שנדרש הויא בדיקת א.א.ג כולל טיפול תרופתי היכול להקל עליך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו