מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזניים אטומותary01/01/2014
לפני כ 3 שנים פצעתי את עצמי באוזן שמאל עם קיסם וירד לי דם פניתי לרופא א.א.ג והוא אמר לי שזה יעבור ושאני רק יפמפם במשך תקופה . בינתיים הרגשתי ירידה בשמיעה באוזן זו והתחילו לי צפצופים מהאוזן.היה לי נקב שלא אובחן ע"י אותו "רופא " בעור התוף . באותו הזמן גם חדרו לי מים לאוזן והיו לי דלקות פניתי ל "רופא" אחר והוא אמר אולי אני צריך מכשיר שמיעה. פניתי לרופא נוסף שבדק אותי ואמר שיש לי דלקת באוזן טופלתי באוטיקס אח"כ היו לי שם פטריות טופל באגיסטן ובמשחות שונות דקומרבין דזורן ועוד ... בקיצור מאז יש לי אטימות באוזן הזו . כמו פקק ממש . ביצעתי במהלך ה 3 שנים 4 פעמים בדיקות שמיעה + טימפונומטריה והרופאים אומרים שהכל תקין .(אחד אמר אולי פגעתי בעצב שמיעה . שני אמר אולי יש בעיה בתעלות האיוורור של האוזן וכו'... ).כמו כן הרופא הלפני אחרון ביצע בדיקה בנחיר השמאלי בעזרת סיב אופטי וגם לא מצא דבר הוא נתן לי מרשם לפליקסונז ואני משתמש בו כבר חודשיים . יש איזו הקלה קלה מסוימת אבל האטימות הזו של האוזן עדיין קיימת ולא עוד אלא שהתחילה לי אטימות באוזן ימין הבריאה בעקבות זה שטפטפתי מספר טיפות של אלכוהול עם חומצה בורית (מרשם שקיבלתי בעבר לניקוי האוזן) שעד לפני שבועיים לא היה לי איתה שום בעיות . הרופא האחרון שהייתי אצלו (מנהל מחלקת א.א.ג באחד הבתי חולים) אמר לי מצד שהם לא יודעים איך לטפל במקרים כאלה ומצד שני אמר לי להמשיך להשתמש בפליקסונז כחצי שנה ואז זה יעבור . כרגע אני ממשיך לפמפם זה עוזר לי קצת (הנחיריים שלי כבר אדומים מרוב הפימפומים היום יומיים במהלך 3 השנים האחרונות . ובכל זאת עדיין יש לי אטימות ב 2 האוזניים וזוהי תחושה איומה .
מה אתה מציע לי לעשות ? האם אין סכנה להשתמש בפליקסונז חצי שנה 2 התזות לכל נחיר כל יום בבוקר ובערב? מחכה לתשובתך המקצועית .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים אטומות - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014אין סכנה להשתמש בפליקסונאז אולם השאלה אם עוזר בכלל. יש להגיע לבדיקה על מנת לראות ממה נובעת התחושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?