מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליפ על מיתרי הקול וצרידות קשהאמיר06/01/2014
סובל מזה כ 10 שנים מפוליפ קטן על מיתרי הקול
שנבדק ונמצא תקין וגדל וקטן....
בד"כ מטופל בכדורי נקסיום נגד צרבת ולחה שמאוד עוזר
כל מס שנים מקבל צרידות קשה בד"כ בגלל דלקת גרון שגורמת לגרוי רב שיעול וכנראה הגדלת הפוליפ שמקשה על הדיבור לחלוטין-כמעט ללא יכולת תפקוד בנושא דיבור
הרופא אף אוזן גרון נתן לי בטיפולים קודמים את הכדור
דקסמטזון 2 מ"ג פעמיים ביום למשך שבוע
אני יודע שזה סטרואידים בד"כ זה עוזר
האם יש בעיה לקחת כדור זה כל מס שנים
האם זה פתרון יעיל
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ על מיתרי הקול - תגובה
ד''ר דן גוטמן15/01/2014אין בעיה ליטול את הכדור אם מדובר בתדירות רחוקה. אולם אם אכן קיים ממצא על המיתר בסופו של דבר הוא צריך להיות מוצא משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות על מיצרי הקול
דביר30/04/2014שלום ד״ר, אני מעוניין לדעת האם יבלות על מיתרי הקול עלולות להתפתח לאחר תקופה קצרה של כמה חודשים. אני עבדתי במכירות טלפוניות כחצי שנה כאשר בחודש האחרון המשמרות הפכו מ6 שעות ביום ל9 שעות, בסוף החודש הזה הייתה לי צרידות רצינית ביותר וכמעט לא יכולתי לדבר, פניתי לרופא א.א.ג והוא איבחן יבלות על המיתרים. בביטוח לאומי טוענים שהעבודה היא לא הגורם ליבלות על אף שמעולם לא הייתה לי צרידות כזאת שאפילו היום, שנה וחצי לאחר מכן, עדיין קיימת. האם כן יש סבירות שיבלות ייתפתחו לאחר כמה חודשים? ואם לא, איך ניתן להסביר שלפתע הן התפתחו אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?