לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפה
    אלקס
    05/02/2014

תוצאות לפני 9 חודשים
    באזור תת לסתי משמאל נצפתה בלוטת לימפה תגובתית בודדת מוגדלת עד 24מ"מ -כמו כן בתחנה 5 של הצוואר מימין הודגמו עוד מספר בלוטות תגובתיות המגיעות בציר אורכי עד 15 מ"מ -באספקט לטראלי של הצוואר מצד שמאל נצפתה קשרית לימפה שטחית בגודל עד 9 מ"מ בעלת מרקם תקין.
    ועשיתי סינר אצל אף אוזן גרון יצא תקין

תוצאות לפני שבוע
    אונה ימינית 13*16*39 מ"מ זרימת דם סבירה
    אונה שמאלית 14*17*37 מ"מ זרימת דם סבירה
    נצפו בלוטות לימפה מוגדלים בשרשרת הגיגולארית :עם ציר אורכי מימין עד 10 מ"מ כמו כן בלוטה נוספת בשליש העליון של הצוואר הימני עם ציר אורכי כ 15 מ"מ ומשמאל הודגמה בלוטה בצוואר עליון עם ציר אורכי 18 מ"מ ובשרשרת הגיוגולארי מספר בלוטות עם ציר אורכי עד 9 מ"מ .הודגמה בלוטה נוספת אחורית עם ציר אורכי כ 22 מ"מ.
    מה אני אעשה עוד דואג ומפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפה

הוספת תגובה

• לימפה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/02/2014

אנחנו לא מטפלים בסונאר אלא בחולה אז ללא בדיקה גופנית שלך והבנה של מהות הבעיה- לא ניתן לדון במצב. על פניו לא נראה שהממצאים בעייתים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלקס
    05/02/2014

אני בנאדם בריא בן 28 ואת הלימפה של 24 ממ מצאתי אותה לפני 9 חודשים במישוש ואז הלכתי עשיתי בדיקות מרוב פחד למה שקראתי באנטרניט -האם עלי לעשות עוד בדיקות בגלל אני חרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו