עמימות וכאבים אחרי טיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמימות וכאבים אחרי טיסות
    יפעת
    04/04/2008

היום סיימתי 8 ימים של אנטיביוטיקה שניתנו לי בעקבות דלקת חריפה עם הרבה מאוד נוזלים באוזן התיכונה. רופא א.א.ג שראה אותי לפני יומיים בארץ אמר שעדיין יש הרבה נוזלים באוזן ושקיים נקב "יפה" בעור התוף (שבוצע לשם ניקוז הנוזלים ע"י רופא בארה"ב לפני שבוע) ושעלי להמתין עוד 10 ימים.

אני עדיין חשה עמימות בשמיעה וכאבים מעת לעת ולמעשה כבר לא מטופלת בשום תרופה. זה הגיוני?
    אציין שאני בת 34, בהריון מתקדם, שמעולם לא סבלתי קודם מדלקת אוזניים ושכל "הסיפור" התחיל לפני כ-10 ימים לאחר 2 טיסות (נחיתות) קשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמימות וכאבים אחרי טיסות

הוספת תגובה

• אזן

ד''ר אביגיל ארד
    05/04/2008

מה שמוזר הוא שיש נוזלים ונקב באותו זמן. לרב אם יש נקב הנוזלים מתנקזים דרכו. אולי יש הפרשות רק בתעלה, ואז מומלץ לנקות במי חמצן ולשים טיפות אנטיביוטיות באוזן. מצד שני - אם הנוזלים מעבר לעור התוף, כמו שקורה אחרי דלקת, אז צריך רק סבלנות. לוקח עד מספר שבועות לעיתים לנוזלים להיספג כי זה תהליך ספיגה ואין להם לאן ללכת. בהריון יש יותר גודש באף ולכן הכל לוקח יותר זמן. יתכן שזו הסיבה שהיה קושי בהשוואת לחצים בטיסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו