מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמימות וכאבים אחרי טיסותיפעת04/04/2008
היום סיימתי 8 ימים של אנטיביוטיקה שניתנו לי בעקבות דלקת חריפה עם הרבה מאוד נוזלים באוזן התיכונה. רופא א.א.ג שראה אותי לפני יומיים בארץ אמר שעדיין יש הרבה נוזלים באוזן ושקיים נקב "יפה" בעור התוף (שבוצע לשם ניקוז הנוזלים ע"י רופא בארה"ב לפני שבוע) ושעלי להמתין עוד 10 ימים.
אני עדיין חשה עמימות בשמיעה וכאבים מעת לעת ולמעשה כבר לא מטופלת בשום תרופה. זה הגיוני?
אציין שאני בת 34, בהריון מתקדם, שמעולם לא סבלתי קודם מדלקת אוזניים ושכל "הסיפור" התחיל לפני כ-10 ימים לאחר 2 טיסות (נחיתות) קשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזן
ד''ר אביגיל ארד05/04/2008מה שמוזר הוא שיש נוזלים ונקב באותו זמן. לרב אם יש נקב הנוזלים מתנקזים דרכו. אולי יש הפרשות רק בתעלה, ואז מומלץ לנקות במי חמצן ולשים טיפות אנטיביוטיות באוזן. מצד שני - אם הנוזלים מעבר לעור התוף, כמו שקורה אחרי דלקת, אז צריך רק סבלנות. לוקח עד מספר שבועות לעיתים לנוזלים להיספג כי זה תהליך ספיגה ואין להם לאן ללכת. בהריון יש יותר גודש באף ולכן הכל לוקח יותר זמן. יתכן שזו הסיבה שהיה קושי בהשוואת לחצים בטיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?