שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    קרין
    22/02/2014

אני בת 18, כבר כמה שנים שהאף שלי כל הזמן סתום, הדבר היחיד שעוזר זה טיפות של אלרין. אני יודעת שזה לא בריא ולכן הלכתי לרופא שנתן לי טיפות רינולסט.בהתחלה הן סותמות לי את האף אפילו יותר אבל אחרי כמה זמן מתחילות לעזור. היו תקופות שלא התשמשתי בטיפות אפילו 8 חודשים, אבל אז הצטננתי וכבר לא יכלתי להפסיק.זה מאוד מפריע לי לתפקד,ואין לי סבלנות לחכות שרינולסט יעזרו כי בינתיים האף סתום.
    הציעו לי לעבור ניתוח אבל אני מפחדת.יש משהו אחר שיכול לעזור?אויל סוג אחר של טיפות?
    ולמה טיפות של אלרין כל כך לא בריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר רועי הוד
    23/02/2014

קשה לי לענות ללא בדיקה. אם הבעיה היא אלרגיה ניתן לתת טיפול מתאים. אלרין יכול לפתח תלות ואז שמפסיקים זה כמו גמילה מסמים, לכן לא מומלץ לטווח ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד משהו

קרין
    23/02/2014

אלרין יכול לפגוע בחוש הריח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד משהו - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/02/2014

אלרין כלשעצמו לא פוגע בחוש ריח למיטב ידיעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו