עגילים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגילים באוזניים
    ירדן
    06/04/2008

אני בת 14 ועשיתי חורים בגיל חמש שנסתמו מחוסר שימוש... רציתי לדעת אם אעשה עכשיו האם יכאב לי פחות (עדיין רואים חור קטן).
    אם אמא שלי אלרגית לעגילים שאינם מזהב זה אומר שגם אני?
    עגילים מזהב שלא עושה אלרגיה יקרים בהרבה מעגילים פשוטים?
    יש לך איזה כיוון לתת לי איפה עושים? אין לי מושג!
    בקופות חולים עושים עגילים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגילים באוזניים

הוספת תגובה

• עגילים

ד''ר אביגיל ארד
    06/04/2008

לא תמיד החורים נסתמים ממש. אפשר לנסות לקחת עגיל קטן ישר, למרוח את המוט הקטן במשחה אנטיביוטית ולהחדיר בעדינות לנקב. אם זה לא הולך יש לעשות חורים מחדש. בקופת חולים לא עושים. הולכים לחנות תכשיטים קרובה והם עושים זאת לרב עם "אקדח". בהתחלה יש עגיל זמני היפואלרגי ואחרי זמן קצר מחליפים לעגיל שלך. לא להצמיד את העגיל יותר מדי. זהב לרוב לא גורם אלרגיה והוא ודאי יותר יקר, אבל עגיל קטן - לא בשמיים. הכאבים לא שונים, אבל את התבגרת מאז גיל 5.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ואני מוסיפה משהו קטנטן..

ירדן
    06/04/2008

אם החורים שלי נראים לעין ואני אף יכולה להרגיש אותם האם אני יכולה לנסות " לחורר " אותם מחדש, זה לא גורם לבעיות?
    מה הכוונת במשחה אנטיביוטית?
    לא הבנתי - האם זה עגילים פשוטים (ב-10 ש"ח) גורמים לאלרגיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו