שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום.
    שואל
    06/04/2008

שלום, אני כעת כבן 18 וסובל מטנטון כבר הרבה מאוד זמן באוזן ימין. פניתי לרופא מוסמך שהפנה אותי לבדיקת שמייעה, וכעת אני לפני פגישה חוזרת עם הרופא המומחה עם תוצאות הבדיקה, ומכיוון שאני קצת חסר סבלנות אשמח אם יאירו את עיני
    מקריאה נרחבת הבנתי שהגורם המרכזי לטנטון הוא פגיעה בעצב השמיעה, אך איני בטוח.
    הבחורה שעשתה לי את בדיקת השמיעה אמרה שעצב השמיעה שלי לא נפגע. האם ישנה אפשרות לטפל בזה אם הכל תקין? היא אמרה שישנה אפשרות שישנם נוזלים שנספגו באוזן [?] וישנה אפשרות לטפל. אני לא חושב שזה קשור אבל לאחרונה הרגשתי מין לחץ במפרק הלסת בצד ימין, תחושה של בועות אוויר או משהו בסגנון..יכול להיות שזה מה שגורם/גרם לכך? אני שואל את זה מכיוון שקראתי שלעיתים הטנטון נגרם מבעיה בשרירים או כלי דם בקרבת האוזן וישנה אפשרות לנתח ולהעלים קליל את הטינטון.

אני מצטער על הפסקה המבלוגנת ובתקווה שתוכלו להתייחס לכל מה שרשמתי.
    תודה ולילה טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום.

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.

שואל
    06/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טינטון

ד''ר דן גוטמן
    11/04/2008

תראה טינטון הוא אחד הדברים המתסכלים אותנו הרופאים הקונבנציונלים מאחר ואין לנו באמת טיפול יעיל לתפועה המטרידה הזו. קודם כל צריך לבדוק באופן מקיף אותך כולל לראות מה קורה באוזניים ואיך הם נראות. במקרה של טינטון באיש צעיר אנחנו שולחים להדמיה של המוח MRI ורק אחר כך נוכל לומר מה ניתן לעשות ואם ניתן לעשות משהוא. ישנם טיפולים אלטרנטיבים לטינטון יעילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו