דלקת בשקדים ודקירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשקדים ודקירות
    אריאל
    23/03/2014

בן 39 לפני שבוע בערך התחלתי להרגיש דקירות באזור הגרוגרת יותר מעל הגרוגרת באיזור השקדים
    והשקדים שלי התנפחו הייתי אצל הרופאה היא נתנה לי פן רפא וי-ק
    אנטיביוטיקה 500 מ"ל העניין הוא ,שאני מטופל מיום רביעי
    הנפיחות בשקדים ירדה אבל יש לי בבליעה דקירות מעל הגרוגרת באיזור השקדים ,כמו איזה שהוא הרגשה של פצע או מחט ב ,באיזור הגרוגרת ,בכל מקרה אין לי בעיות בליעה ,זהו היום הרביעי שאני מטופל באנטיביוטיקה אני ממש מודאג
    כשהייתי קטן סבלתי המון מדלקות גרון ושקדים אבל, לא מהרגשת דקירה
    האם זה מסוכן האם זה נורמלי לסבול שבוע מדקירות לא ממש בלוע ההרגשה היא כמו באיזור הגרוגרת ומעליה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשקדים ודקירות

הוספת תגובה

• דלקת בשקדים ודקירות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    25/03/2014

לא יכול לענות ללא בדיקה, יכול להיות ומדובר בדלקת של שקדים נמוכים יותר (בסיס לשון) או של מקום אחר. פנה לבדיקה אם ממשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת מה יש לך !!!

אנונימי
    27/04/2014

היי, גם אני סובלת כרגע מדלקת בגרון וקיבלתי את האנטיביוטיקה שלקחת. התחלתי להרגיש את הדקירות שאתה מדבר עליהן. גיליתי שיש לי פצע אפטה באיזור שתיארת ודי קשה לראות אןתו. אני מנחשת שזה מה שהיה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו