כאבים ומעט דם באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ומעט דם באף
    נעמה
    03/04/2014

שלום

בת 32, בריאה בדכ. בהמשך לשאלה קודמת בפורום..

כבר יותר מחודש וחצי שיש לי כאב בנקודה די ספציפית בצד שמאל על גשר האף, בערך במפגש שבין הסחוס לעצם. תחילה הכאב הורגש רק בנגיעה באזור. בשבועות האחרונים הכאבים גברו ומורגשים מדי פעם לא רק בנגיעה- לכל אורך גשר האף מצד שמאל, לפעמים קרוב לעין, לפעמים בסחוס האף מקדימה, לפעמים בשיניים קדמיות, לפעמים עליונות ולפעמים תחתונות, לפעמים בלסת צד שמאל. הכאבים אינם קבועים - כל פעם כאב במקום אחר ובעוצמה שונה. גם הכאב המקורי שמורגש בנגיעה לפעמים כמעט ולא מורגש ולפעמים מורגש ממש. לפעמים יש גם תחושה של עין מעט יבשה.
    כמו כן לפני מספר שבועות היה לי מעט דם בעת קינוח האף (מעין נקודות דם מהולות בהפרשה שקופה רגילה) למשך יומיים שלושה וחלף. לפני יומיים קינחתי את האף די הרבה ושוב היה קצת דם על הנייר וגם קריש דם קטן עגול שנראה כמ גלד קטן. מאז כבר שלושה ימים שבקינוח האף אני רואה מעט נקודות דם על הנייר. בעיקר מנחיר שמאל אך היה גם מנחיר ימין. כמו כן האף מרגיש יבש.

בכל התקופה הזו אני לא מנוזלת בכלל ואין לי גודש - להיפך, אם כבר כאמור אז יש תחושה של יובש באף.

בדיקת אאג עם סיב אופטי תקינה ולא נראו סימני דלקת או מקור דמם. בדיקות דם תקינות לגמרי. לקחתי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) שבוע ולא עזר.

יש לי תור לסי.טי, אך הוא רק בעוד חודש ובינתיים אני מאוד חוששת - חוששת מגידול סרטני.

האם התופעות שתיארתי עשויות להתאים לסינוסיטיס?
    האם מתאים לגידול?
    האם הבדיקה של רופא אאג עם צינור דק שמחדיר לאף נקראת אנדוסקופיה? האם זו הבדיקה המקיפה שאומרים שיש לבצע כשיש דמם מהאף או שיש משהו אחר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ומעט דם באף

הוספת תגובה

• כאבים ומעט דם באף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    06/04/2014

נשמע שעברת בדיקה רצינית שלא הדגימה דבר, יכול לרמז על דלקת מקומית או של הסינוסים אם בחלל האף לא נצפה דבר. אני לא חושב כי מדובר בגידול שלרב נצפה בבדיקה אם קיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו