ריח מהפה בא מהקיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח מהפה בא מהקיבה?
    משה
    12/04/2014

אני סובל מריח מהפה כבר הרבה זמן.. הייתי אצל רופא שיניים כמה פעמים וכל פעם אמרו לי שהכל בסדר עם השיניים שלי..
    לפני כמה חודשים הייתי מאושפז, ואמרו לי שיש לי עלייה בTSH בלוטת התריס. הלכתי לרופא אאג, הוא הכניס לי כמו צינור לאף שירד בגרון והפנה אותי אותי לעשות בדיקת נשיפה הלקיבוקטר, בדיקת דם ובדיקת US צוואר(צילום אני חושב). לא לקחתי את זה ברצינות ולא הלכתי. עכשיו אחרי כמה חודשים, מצאתי את הדפים של הבדיקה ורשום שם ככה:
    תלונות החולה: עייפות יתר, עלייה בTSH
    בדיקה גופנית: נזופרינקס,אורופרינקס,לרינקס תקינים,ליקמה לימפטית מוגדלת בבסיס הלשון
    אבחנות: ESOPHAGEAL REFLUX

עשיתי 1 ועוד 1 עם האבחנות ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה די נדיר, אבל מה שרשום לי באבחנות גורם לריח פה. רציתי לדעת אם יש קשר? או שכמו שכולם אומרים, שהריח בא מהפה עצמו ולא מהקיבה? תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח מהפה בא מהקיבה?

הוספת תגובה

• ריח מהפה בא מהקיבה? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/04/2014

קשה לי לענות ללא בדיקה. הסיבה לריח רע מהפה יכולה להיות בעית שיניים/חניכיים/שקדים/תיבת גרון או רפלוקס, לפעמים שילוב, צריך בדיקה טובה כדי לנסות למצוא מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו