מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשרית בבלוטת התריסשירה20/05/2014
שלום, לפני כ 4 שנים אובחנה אצלי קשרית בגודל של כ 4 ס״מ בחלק הימני של בלוטת התריס. עשיתי אולטראסאונד וביופסיה ונמצא כי הקשרית( גויטר) שפירה, מאז הייתי במעקב אולטראסאונד אחת לשנה אשר הראה כי הקשרית גדלה. כיום היא מגיעה ל 6 ס״מ. התייעצתי עם כירוג א.א.ג ועם כירוג אנדוקרינולוג אשר המליצו לנתח אך הסבירו כי תיתכן פגיעה במיתרי הקול וכי יש צורך להוציא את הצד הימני של בלוטת התריס מה שיכול לגרום לכך שאצטרך אלטרוקסין לאחר הניתוח.
מה דעתכם? האם כדאי להוציא את הקשרית ( יש לציין כי אין לי בעיה בבלוטת התריס וה tsh שלי תקין, אני לא מרגישה את הקשרית והיא לא מפריעה לתיפקוד שלי ומהווה בעיה אסטטית בלבד)
אם לנתח, לאיזה כירוג לפנות? אאג או אנדוקרינולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה- אני בת 32 ובריאה
שירה20/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה..
שירה11/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרית בבלוטת התריס - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014כל קשרית בבלוטת התריס מעל 4 ס"מ ובוודאי כאלה שגדלות מחייבת הוצאה כירורגית.
אנחנו כאא"ג מבצעים ניתוחים כאלה וניתן לפנות אלי או לרופא א"ג אחר המתמחה בניתוחים כאלה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?