קשרית בבלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשרית בבלוטת התריס
    שירה
    20/05/2014

שלום, לפני כ 4 שנים אובחנה אצלי קשרית בגודל של כ 4 ס״מ בחלק הימני של בלוטת התריס. עשיתי אולטראסאונד וביופסיה ונמצא כי הקשרית( גויטר) שפירה, מאז הייתי במעקב אולטראסאונד אחת לשנה אשר הראה כי הקשרית גדלה. כיום היא מגיעה ל 6 ס״מ. התייעצתי עם כירוג א.א.ג ועם כירוג אנדוקרינולוג אשר המליצו לנתח אך הסבירו כי תיתכן פגיעה במיתרי הקול וכי יש צורך להוציא את הצד הימני של בלוטת התריס מה שיכול לגרום לכך שאצטרך אלטרוקסין לאחר הניתוח.
    מה דעתכם? האם כדאי להוציא את הקשרית ( יש לציין כי אין לי בעיה בבלוטת התריס וה tsh שלי תקין, אני לא מרגישה את הקשרית והיא לא מפריעה לתיפקוד שלי ומהווה בעיה אסטטית בלבד)
    אם לנתח, לאיזה כירוג לפנות? אאג או אנדוקרינולוג?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשרית בבלוטת התריס

הוספת תגובה

• תוספת קטנה- אני בת 32 ובריאה

שירה
    20/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה..

שירה
    11/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשרית בבלוטת התריס - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    16/06/2014

כל קשרית בבלוטת התריס מעל 4 ס"מ ובוודאי כאלה שגדלות מחייבת הוצאה כירורגית.
    אנחנו כאא"ג מבצעים ניתוחים כאלה וניתן לפנות אלי או לרופא א"ג אחר המתמחה בניתוחים כאלה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו