מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח שקדים-שתי דעות,מה לעשות?יובל02/06/2014
שלום רב,
מינואר אני כבר סובל מ4 דלקות גרון שאחת מהן הסתבכה והייתי צריך לקחת אוגמנטין בהוראת רופא אאג שהמליץ, במידה והדלקות חוזרות אחרי האוגמנטין- לשקול ניתוח להסרת שקדים.
מאז הטיפול באוגמנטין היו עוד שתי דלקות, רופא המשפחה שליווה אותי כל התקופה הזו נתן לי הפנייה לרופא אאג ואמר כי כל רופא אאג יפנה אותי לניתוח עם הסטוריה כזו.
לא הצלחתי לקבוע תור קרוב לאותו רופא אאג שאצלו הייתי, אז קבעתי אצל רופא אחר לו היתה גישה שונה לחלוטין- הוא טוען כי ניתוח להסרת שקדים הוא מוצא אחרון כיוון שהוא כואב ומסוכן, לפני כן צריך לבדוק האם בבית בו אני גר ישנם נשאי החיידק וייתכן כי הם מדביקים אותי כל פעם. במידה וכן צריך לטפל בהם, ואם הדלקות חוזר צריך לעבור טיפול של 3 חודשים. בקיצור, למרות שראה את ההמלצות וההיסטוריה הוא ממש לא רצה להפנות אותי לניתוח.
מה אתם חושבים? מבחינתי העיקר שהדלקות האלו יפסיקו להטריד אותי, לא אכפת לי איך..
בתודה מראש,
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בקשר לביצוע ניתוח שקדים
סיון18/05/2015שלום,
בתי בת ה 4 סובלת מדלקות גרון חוזרות , ובעיקר מהתקררות בדרכי הנשימה העליונות ואסטמה (שיעול טורדני - הדורש אינהלציות רבות)
היו שני משטחים חיוביים ואחד שלילי מתחילת השנה. וקיבלתה 3 פעמים אנטיביוטיקה.
הרופאה שלחה אותנו להתייעצות ואחרי התייעצות עם רופא מומחה הוא המליץ להוריד לה את השקדים .
בעבר הורדנו מחצית השקדים לבתי הבכורה בשל קשיי נשימה , נחירות והפסקות נשימה בלילה עקב שקדים גדולים.
פה המצב שונה לחלוטין , ואני לא בטוחה שדלקות בדרכי הנשימה העליונות יופסקו או יופחתו בעקבות הניתוח.
אני שואלת בעצם אם זה באמת המוצא ..... אני לא רוצה למהר לניתוח בהרדמה מלאה ..
אני קוראת בפורום על השלכות מהניתוח ... דימומים , כאבי אזניים ואני מאוד חוששת
אשמח לחוות דעת נוספת.
תודה,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?