ניתוח טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמע
    ברי
    12/06/2014

שלום ד"ר,
    אני חיילת. לפני כ-7 חודשים אובחן במהלך בדיקת שמיעה במסגרת בדיקות תעסוקתיות בצבא שיש לי ליקוי שמיעה מעורב באוזן ימין. יש לי ירידה מעורבת בשמיעה. הייתי בייעוץ אצל פרופסורית בבי"ח תל השומר ונאמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח שנקרא טיפנופלסטיקה וגם אוסקופ הזה שזה כנראה מדובר לגבי החלפת עצמות שמע לפי ההפניה שקיבלתי בצבא.
    כמו כן, עשיתי CT של עצמות הפירמידות כחלק מהבדיקות שעליי לעשות לפני הניתוח. הכל יצא תקין חוץ מדבר אחד:
    מודגם עיבוי רירית בתאי אטמואיד ומערת הלסת מימין. וזה לא לאחר ניתוח קונכיות כי לא עברתי לעולם ניתוח באזניים. היפרטרופיה של כרית האדנואידים.
    הניתוח נקבע ל-22.6 והטרום ניתוח ל-19.6 שניהם בתל השומר. האם זה הניתוח המומלץ טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמע כדי לשפר את השמיעה? מה אחוזי ההצלחה האם באמת הם 85% כמו שרשום בהרבה אתרים.
    כמה זמן אורך הניתוח והאם יש צורך לאשפוז לאחריו אשמח למידע.
    אני לא רוצה מכשיר שמיעה אני פשוט רוצה כמה שיותר מהר לפתור את הבעיה ולשפר את איכות השמיעה שלי אפילו אם זה מותנה במעבר ניתוח כואב. .
    בתודה והמשך ערב טוב ברי
    אשמח לקבל תשובה בהקדם
    בתודה ברי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמע - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    16/06/2014

על מי מה שכתבת - זה הניתוח המומלץ ופרטים על הניתוח יש לקבל בעת הטרום ניתוח ע"י הצוות המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו