גרון יבש בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרון יבש בבוקר
    מיכל
    08/12/2014

שלום
    בימים האחרונים אני מתעוררת בבוקר עם תחושה של גרון יבש ושורף, התחושה עוברת רק לאחר שתיית מים.
    זה קורה לי רק בבוקר כשאני מתעוררת משינה.
    לפני שאני עוברת ממצב שכיבה לישיבה אני מרגישה שכשאני נושמת חלק מהאויר עובר מהאף לגרון.
    אני בהשמנת יתר וראיתי שזה קורה לאנשים עם השמנת יתר ויש להם דום נשימה, אבל אני לא חושבת שיש לי דום נשימה כי אני לא מתעוררת בלילה בכלל.
    מה שכן: 1. אני לפעמים נוחרת (כך אמרו לי וזה קורה לי בעיקר כשהאף שלי סתום).
    2. בעונה המעבר אני קבוע עם נזלת אלרגית ואף סתום בעיקר לאחר השינה - רק שתחושת היובש בגרון לא זכור לי אותה משנים קודמות.
    אני נרדמת בלילה על הבטן אבל לרבו מתעוררת על הגב.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרון יבש בבוקר

הוספת תגובה

• ההצעות שלי

דליה
    08/12/2014

אני מציע לך לעשות כמוני ולהחזיק צמוד למיטה בקבוק של מי עדן, לשתות לפני השינה, כשאת מתעוררת בבוקר ואני גם שותה במידה ואני מתעורר בלילה (למרות שכתבת את לא). כך לא תגיעי ליובש קיצוני בגרון.
    לגבי הבוקר, כדאי להתעורר לאט ולעבור לאט ממצב של שכיבה וישיבה ואז עמידה.
    בנוגע לאלרגיות, את יכולה לעשות טסטים אצל רופא אלרגיה ולבדוק למה את אלרגית בדיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בעיה במערכת החיסונית?

רון
    11/12/2014

אני חושבת שכדאי לבדוק עם רופא משפחה מה הבעיה בדיוק... עד שתלכי את יכולה לנסות לקחת לכסניות טננבלוט לגרון , זה עוזר בכאבים ויובש גם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו