ליקוי שמיעה פתאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקוי שמיעה פתאומי
    טלי
    08/12/2014

שלום, מזה כשבוע ויומיים סתומה לי האוזן. יש לי תחושה של לחץ בתוכה. זה קרה לי כאשר הייתי מקוררת מאד. א.א.ג שביקרתי אצלו ניסה לנקז נוזלים אך לדבריו יצאו מעט מאד ולא דלקתיים. טען שהיה גם בלט בעור התוף שנעלם עם הדיקור. נשלחתי לבדיקת שמיעה שמעידה על ירידה בשמיעה באוזן הסתומה. לדבריו זה יתכן שקרה מוירוס ומהיום אקבל זריקות סטרואידים לאוזן. אני לא יכולה לקחת דרך הפה בגלל רקע של קיב. האם אכן יתכן דבר כזה מוירוס? האם מצבי מסוכן? אני בחרדות עצומות... מפחדת שמצב זה ישאר כך או יחמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליקוי שמיעה פתאומי

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

טלי
    13/12/2014

התחלתי טיפול בזריקות סטרואידים לאוזן. עד כה ארבע הזרקות. חל לי שיפור בשמיעה נדמה לי אך האוזן עדיין סתומה. פחות ממה שהיתה אך עדיין תחושה מתסכלת מאד. יש לי עוד שתי הזרקות. האם תחושצ האטימות תחלוף? האם זה מצב שישאר קבוע? אני בת 33 בריאה בדרכ. ורציתי לדעת האם זה יכול להחמיר למרות ההטבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו