מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד'ר ארד לא ענית לי.יוני23/04/2008
ד'ר ארד שלום,
אני מעוניין להתחיל ללמוד פיתוח קול איך אני יודע עם אני יכול או לא? היתי אצל רופא הוא אמר לי שאני יכול להתחיל אבל נראה לי שהוא אמר את זה כי הוא מכיר מורה לפיתוח קול שהיא הפנתה אותי אליו. אז בטח הוא יגיד שכן מבינה?
אני בן 17
יש לך טיפים בשבילי?
יש לי נזלת אלרגית כתוצאה מכך האף שלי סתום ושאני שר אני נשמע רע
מעבר לזה יש לי גם סינוס יש משהו טבעי שעוזר?
האם את עובדת עם קופ'ח לאומית?
שמעתי על מי מלח
והמליצו לי על היסטזין ואלגרו תוך כמה זמן הם משפיעים מה הם אמורים לעשות ואיך ניתן לטפל בזה באופן טבעי.
תודה רבה וחג פסח שמח וכשר
יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה פיספסתי את שאלתך.
ד''ר אביגיל ארד24/04/2008בכל אופן - אם אתה רוצה ללמוד פיתוח קול ולשיר, אין מניעה. כדאי לבדוק את מיתרי הקול לפני כן ואשמח לעשות זאת. כן, אני עובדת עם קופת חולים לאומית. בפורום מופיע מספר הטלפון לזימון תורים. אנא קבע תור רק למרפאה בתל אביב או בהרצליה. לא בשהם כי שם אין לי את המיכשור המתאים. לגבי נזלת אלרגית - מי מלח רק עוזרים לשטוף ולהוציא. הטיפול הוא על ידי תרופות מהסוג שקיבלת. יש כל מיני תרופות. הן מועילות רק בזמן שנוטלים אותן. אפשר לברר לעומק למה אתה אלרגי דרך מומחה אלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?