דלקות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים חוזרות
    מיכל
    29/04/2008

שלום, בני בן השנתיים סובל מדלקות אוזניים חוזרות מגיל חצי שנה . בכל פעם שבני קצת מנוזל כמה ימים לאחר מכן יש לו דלקת באוזניים (הנזלת לא יוצאת אצלו החוצה) .
    הבן שלי נוטה לגרד באוזן (אין שום בעיה חיצונית ..)
    הוא לא נותן לי להכניס לו אטמי אוזניים באמבטיה / בבריכה / ים ולכן קשה לי לצמצם את הדלקות..
    הבן שלי שותה דייסה רק בשכיבה אבל בזווית (חצי שכיבה חצי ישיבה..)
    הבנתי שקסמי אוזניים גורמות גם כן לדלקות ..אך אני חייבת ליבש את הנוזלים שיש לו באוזן ..האם יש דרך לנקות עם קסמי אוזניים בצורה הכי פחות מזיקה ?
    במקביל הוא צרוד מאוד ונוטה לצרוח המון (צרחות היסטריות ללא דמעות) והוא משתעל הרבה (גם יבש וגם עם לחה) .
    קראתי בפורום שצרידות היא תופעה של ליקויי שמיעה וידוע לי שדלקות חוזרות באוזניים גם כן גורמות לתופעה של ירידה בשמיעה.
    מה את ממליצה לי לעשות ??
    בבקשה ..אני חייבת המלצה שתעזור לי לשפר את הרגשתו .. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• .

מיכל
    29/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות אזניים.

ד''ר אביגיל ארד
    03/05/2008

בואי נעשה קצת סדר בסלט הזה ונפריך קצת דעות קדומות. רב הילדים הצועקים והצורחים לא עושים זאת עקב ירידה בשמיעה אלא בגלל הטמפרמנט....זה אכן גורם לצרידות ובגיל זה כל מה שאפשר לעשות הוא להזכיר מאה פעם ביום שלא יצעקו.
    דלקות אוזן תיכונה אינן נגרמות כתוצאה ממים מהאמבטיה. דלקת אוזן חיצונית - כן. זוהי הדלקת שחוטפים בקיץ בבריכה ואינה קשורה לנזלת. אל תנקי לו אזניים עם קיסמים. לא יקרה כלום אם ישארו קצת מים. נגבי את האוזן עם האצבע ועליה חתיכת טישו או עם קצה המגבת לאחר המקלחת. זה מספיק. עם הקיסמים רק תיצרי בעיות נוספות. יתכן ובין הדלקות נשארים נוזלים באוזן תיכונה (נוזל מהדלקת ולא מהמקלחת) אשר גורמים לירידה בשמיעה. אם הדלקות אכן תכופות, או שיש ירידה בשמיעה - ניתוח הכנסת צינוריות אוורור יפתור את שתי הבעיות. מה שכן - אחרי ניתוח זה תצטרכו להשתמש באטמים במקלחת. בינתיים אין צורך לאטום במקלחת. עליך לעשות לו בדיקת שמיעה לא בסמוך לדלקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו