בלוטות לימפה מוגדלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה מוגדלות
    מאי
    01/10/2015

שלום רב, בתחילת חודש יולי הבחנתי שבלוטות הלימפה שלי מוגדלות (אלו שמתחת ללסת שמתנפחות כשחולים אבל אחת מהן קצת יותר) ועוד אחת בצד ימין מתחתיהן צמוד לגרגרת שמעולם לא הרגשתי אותה - גם כן התנפחה. לא הייתי חולה ולא כאב לי הגרון.
    פניתי לרופא אף אוזן גרון, עשיתי בדיקות דם שלא נמצאה בהן עדות לדלקת וגם לא במשטח גרון.
    באולטרסאונד נמצאו 2 בלוטות נפוחות, אחת 2 ס"מ ואחת 2.4 ס"מ (JDC) ובהמשך כעבור חודש וחצי עשו לי ניקור צווארי Fna רק מהבלוטה השלישית שציינתי שהרגשתי מוגדלת (זו שצמודה לגרגרת), בתוצאות היה כתוב benign lymphocytes שהוסבר לי שאלו לימפוציטים תקינים.
    עשיתי בדיקות דם לבדוק אופציות אחרות וצילום חזה שיצא תקין, בבדיקות דם נשלל טוקסופלזמה ומחלת הנשיקה. וכעת מחכה לתוצאות של שרטת החתול (למרות שלא היו סימפטומים של זה חוץ מהבלוטות)
    בנתיים אני מרגישה שהבלוטות גדלו עוד... איזו עוד סיבה יכולה להיות לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות לימפה מוגדלות

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מאי
    01/10/2015

שבבדיקות דם האחרונות מה שלא תקין היה: טסיות דם שירדו אל מתחת לנורמה (133 כאשר הנורמה היא 150-450) ואנמיה שיש לי מזה שנים רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו