מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון מתמשכים בלילה - יובש, ליחה שיעול ודקירה בגרוןאסף מרדכי23/02/2016
שלום
יש לי בעיה בגרון שחוזרת אחת ל 2-3 חודשים ועד כה הרפואה הקונבנציונלית לא מצאה לי פתרון.
מדובר בכאב בגרון שמופיע רק בלילה אחרי שאני שוכב לישון. אני מתעורר 2-4 פעמים עם חיך וגרון יבשים, עם דקירה בגרון , עם ליחה צהובה – לא רבה ועם שיעול יבש – נאמר פושר, לא חריף.
אני נאלץ לפחות פעם אחת לקום לשתות כוס תה וזה מרגיע אותי, ביתר הפעמים של אותו לילה אני פשוט שותה מים וזה חצי מרגיע.
התופעה מתיישבת לי ל 2-4 שבועות שזה מטרד.
למזלי, בבוקר ולאורך כל היום אין כאב ואני ממש בריא כל היום. לפעמים הנשימה נחנקת לי לכמה שניות ושתיה עוזרת אבל זה נדיר.
רקע – יש לי ריפלוקס כבר יותר מ 10 שנים, אני לוקח קבוע אומפראדקס נגד חומציות, שומר על תזונה מתאימה ואני ישן בשיפוע של 20-30 מעלות. כמו כן יש לי צרידות בקול כבר לפחות שנתיים.
נבדקתי אצל רופא אאג 3 פעמים עם אנדוסקופ וגם עשיתי CT סינוסים – הכל יצא תקין.
אשמח אם תוכלו לייעץ לי על פתרון אפשרי.
אסף מרדכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה לבנה וצמיגית במיוחד בלילות.
ביטון אלברט13/09/2016אני סובל מזה כ 3 שנים מליחה לבנה וצמיגית ובמיוחד במנוחה ובשכיבה בלילות גורמת לי להתעוררויות תכופות עקב מחנק נשימתי עברתי דרך הרבה רופאיםכגון קרדיולוג פנוימולוג אף אוזן גרון מעבדת שינה צילומי ראות מבחן רגישויות והתןצאות היו תקינות.לקחתי כדורים נגד צרבת ללא הועיל.אודה לכם על חוות דעתכם וקבלת עזרה לפתרון המצוקה שלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?