כאבי גרון מתמשכים בלילה - יובש, ליחה שיעול ודקירה בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון מתמשכים בלילה - יובש, ליחה שיעול ודקירה בגרון
    אסף מרדכי
    23/02/2016

שלום
    יש לי בעיה בגרון שחוזרת אחת ל 2-3 חודשים ועד כה הרפואה הקונבנציונלית לא מצאה לי פתרון.
    מדובר בכאב בגרון שמופיע רק בלילה אחרי שאני שוכב לישון. אני מתעורר 2-4 פעמים עם חיך וגרון יבשים, עם דקירה בגרון , עם ליחה צהובה – לא רבה ועם שיעול יבש – נאמר פושר, לא חריף.
    אני נאלץ לפחות פעם אחת לקום לשתות כוס תה וזה מרגיע אותי, ביתר הפעמים של אותו לילה אני פשוט שותה מים וזה חצי מרגיע.
    התופעה מתיישבת לי ל 2-4 שבועות שזה מטרד.
    למזלי, בבוקר ולאורך כל היום אין כאב ואני ממש בריא כל היום. לפעמים הנשימה נחנקת לי לכמה שניות ושתיה עוזרת אבל זה נדיר.
    רקע – יש לי ריפלוקס כבר יותר מ 10 שנים, אני לוקח קבוע אומפראדקס נגד חומציות, שומר על תזונה מתאימה ואני ישן בשיפוע של 20-30 מעלות. כמו כן יש לי צרידות בקול כבר לפחות שנתיים.
    נבדקתי אצל רופא אאג 3 פעמים עם אנדוסקופ וגם עשיתי CT סינוסים – הכל יצא תקין.
    אשמח אם תוכלו לייעץ לי על פתרון אפשרי.
    אסף מרדכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליחה לבנה וצמיגית במיוחד בלילות.

ביטון אלברט
    13/09/2016

אני סובל מזה כ 3 שנים מליחה לבנה וצמיגית ובמיוחד במנוחה ובשכיבה בלילות גורמת לי להתעוררויות תכופות עקב מחנק נשימתי עברתי דרך הרבה רופאיםכגון קרדיולוג פנוימולוג אף אוזן גרון מעבדת שינה צילומי ראות מבחן רגישויות והתןצאות היו תקינות.לקחתי כדורים נגד צרבת ללא הועיל.אודה לכם על חוות דעתכם וקבלת עזרה לפתרון המצוקה שלי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו