בלוטה פרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה פרוטיס
    שרה
    13/05/2008

שלום! שמי שרה אמא ל2 ילדים בני-2 ו-11 חודשים .לבני בן ה-2 התנפח חצי פנים וקשים הרופא אומרת שזה חזרת . בני בן -2 קיבל חיסון נגד חזרת ובמשרד הבריאות אומרים שאין פריצה של חזרת וביקשו בדיקת דם.הייתי שוב אצל הרופא שלו והיא גם לא חושבת שזה חזרת ושלחה אותי ל.א.א.ג.. שם הרופא נתן הבחנה של:שקדים מוגדלים. בלוטה פרוטיס משמאל מוגדלה.קונסיסנציה אלסטי צוואר בלוטות לימפה מוגדלות יותר משמואל
    השאלה האים חתול שלפני 4 חודש יכולה להבאי אותו למצב הזה?
    בתודה שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה פרוטיס

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    13/05/2008

מה שאת מתארת נשמע יותר כדלקת של בלוטת הרוק מאשר תגובה לשריטת חתול. יש להבדיל בין חזרת לבין דלקת של הבלוטה שנובעת לעיתים מצינורית מוצרת בתוך הבלוטה. אני מניחה שנתנו לו טיפול אנטיביוטי. אם זו דלקת עקב הצרות צינוריות בבלוטה היא עלולה לחזור מדי פעם. במקרים כאלה יש לפעמים טיפול בהרחבת הצינוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטה פרוטיס

שרה
    20/05/2008

ברצוני להודות לך על תשובתך זה עזר לי כי רופא א.א.ג שהיינו אצלו לא ידע איך בדיוק להסביר לנו..
    טיפול הנטביוטיקה הוא לא קיבל כי אחרי יומים זה התחל פשוט לרדת כאילו כלום לא קרה חוץ מידי פעם כאב וזהו ללא חום אפילו..הוא רק כתב במיכתב לרופאת ילדים שהו ממליץ על בדיקות דם.וקמובן שהם זה לא ירד אחרי יומים לקבל טיפול אנטביוטיקה אבל הרופא לא ראתה לנכון לעשות לו בדיקות דם .
    השאלה האם אתה חושב שאנחנו צרכים לדרוש ממינה בכול זאת בדיקות דם?למרות שזה כבר ירד לו.
    האם צריך לעשות לו בדיקות אחרות כדי שזה לא יחזור על אצמו?
    האם זה יחזור על אצמו איפשר לקבל ממך טיפול ?תודה מראש!
    ואני מקוה שאני לא מציקה אם השאלות שלי~לא כל רופא עונה על השאלות כמו שאנחנו מחפשים!:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובתך :)

שרה
    22/05/2008

ברצוני להודות לך על תשובתך זה עזר לי כי רופא א.א.ג שהיינו אצלו לא ידע איך בדיוק להסביר לנו..
    טיפול הנטביוטיקה הוא לא קיבל כי אחרי יומים זה התחל פשוט לרדת כאילו כלום לא קרה חוץ מידי פעם כאב וזהו ללא חום אפילו..הוא רק כתב במיכתב לרופאת ילדים שהו ממליץ על בדיקות דם.וקמובן שהם זה לא ירד אחרי יומים לקבל טיפול אנטביוטיקה אבל הרופא לא ראתה לנכון לעשות לו בדיקות דם .
    השאלה האם אתה חושב שאנחנו צרכים לדרוש ממינה בכול זאת בדיקות דם?למרות שזה כבר ירד לו.
    האם צריך לעשות לו בדיקות אחרות כדי שזה לא יחזור על אצמו?
    האם זה יחזור על אצמו איפשר לקבל ממך טיפול ?תודה מראש!
    ואני מקוה שאני לא מציקה אם השאלות שלי~לא כל רופא עונה על השאלות כמו שאנחנו מחפשים!:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו