מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטה פרוטיסשרה13/05/2008
שלום! שמי שרה אמא ל2 ילדים בני-2 ו-11 חודשים .לבני בן ה-2 התנפח חצי פנים וקשים הרופא אומרת שזה חזרת . בני בן -2 קיבל חיסון נגד חזרת ובמשרד הבריאות אומרים שאין פריצה של חזרת וביקשו בדיקת דם.הייתי שוב אצל הרופא שלו והיא גם לא חושבת שזה חזרת ושלחה אותי ל.א.א.ג.. שם הרופא נתן הבחנה של:שקדים מוגדלים. בלוטה פרוטיס משמאל מוגדלה.קונסיסנציה אלסטי צוואר בלוטות לימפה מוגדלות יותר משמואל
השאלה האים חתול שלפני 4 חודש יכולה להבאי אותו למצב הזה?
בתודה שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד13/05/2008מה שאת מתארת נשמע יותר כדלקת של בלוטת הרוק מאשר תגובה לשריטת חתול. יש להבדיל בין חזרת לבין דלקת של הבלוטה שנובעת לעיתים מצינורית מוצרת בתוך הבלוטה. אני מניחה שנתנו לו טיפול אנטיביוטי. אם זו דלקת עקב הצרות צינוריות בבלוטה היא עלולה לחזור מדי פעם. במקרים כאלה יש לפעמים טיפול בהרחבת הצינוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטה פרוטיס
שרה20/05/2008ברצוני להודות לך על תשובתך זה עזר לי כי רופא א.א.ג שהיינו אצלו לא ידע איך בדיוק להסביר לנו..
טיפול הנטביוטיקה הוא לא קיבל כי אחרי יומים זה התחל פשוט לרדת כאילו כלום לא קרה חוץ מידי פעם כאב וזהו ללא חום אפילו..הוא רק כתב במיכתב לרופאת ילדים שהו ממליץ על בדיקות דם.וקמובן שהם זה לא ירד אחרי יומים לקבל טיפול אנטביוטיקה אבל הרופא לא ראתה לנכון לעשות לו בדיקות דם .
השאלה האם אתה חושב שאנחנו צרכים לדרוש ממינה בכול זאת בדיקות דם?למרות שזה כבר ירד לו.
האם צריך לעשות לו בדיקות אחרות כדי שזה לא יחזור על אצמו?
האם זה יחזור על אצמו איפשר לקבל ממך טיפול ?תודה מראש!
ואני מקוה שאני לא מציקה אם השאלות שלי~לא כל רופא עונה על השאלות כמו שאנחנו מחפשים!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתך :)
שרה22/05/2008
ברצוני להודות לך על תשובתך זה עזר לי כי רופא א.א.ג שהיינו אצלו לא ידע איך בדיוק להסביר לנו..
טיפול הנטביוטיקה הוא לא קיבל כי אחרי יומים זה התחל פשוט לרדת כאילו כלום לא קרה חוץ מידי פעם כאב וזהו ללא חום אפילו..הוא רק כתב במיכתב לרופאת ילדים שהו ממליץ על בדיקות דם.וקמובן שהם זה לא ירד אחרי יומים לקבל טיפול אנטביוטיקה אבל הרופא לא ראתה לנכון לעשות לו בדיקות דם .
השאלה האם אתה חושב שאנחנו צרכים לדרוש ממינה בכול זאת בדיקות דם?למרות שזה כבר ירד לו.
האם צריך לעשות לו בדיקות אחרות כדי שזה לא יחזור על אצמו?
האם זה יחזור על אצמו איפשר לקבל ממך טיפול ?תודה מראש!
ואני מקוה שאני לא מציקה אם השאלות שלי~לא כל רופא עונה על השאלות כמו שאנחנו מחפשים!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?