ניתוח אכזרי ופוליפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אכזרי ופוליפים
    אלה
    18/05/2008

היי דר אני מארה"ב
    עשיתי ניתוח פוליפים באף לפני 10 שנים בארץ,וכמובן שלא ידעתי שהם חוזרים.נכון להיום הם חזרו ואפשר לומר כבר אחרי שנה של הניתוח הרגשתי שהם חזרו כי איבדתי לפתע את חוש הריח.מה שלפני הניתוח עם כל הקושי השתמשתי באלנזה רק בלילה וחוש הריח תמיד היה.
    היום אחרי 10 שנים כמובן שעם הזמן המצב החמיר והייתי נטולת חוש ריח שנים הגעתי לרופא שעשה CT ואמר שיש בעיה חמורה וכמובן שצריך שוב ניתוח אלא שנודע לי במעמד זה .שאין לי אף מבפנים.
    פשוטו כמשמעו הרופא האראה לי שאין לי לא מחיצה לא כונכיות רק חלל גדול מלא פוליפים מלמעלה.הייתי בשוק הרגשתי שעולמי חרב עליי,לא רוצה לדבר על חוסר האחריות שניגרם בניתוח.כמו שמה לדעתכם הטיפול הכי חדשני שיכול להיות במצבי.בראהב או בעולם?כמובן שאני מבינה שצריך ניתוח אבל הטראומה של הניתוח והדימום הקשה עד כמעט אובדן כחודש אחרי הניתוח, החוסר ידיעה בעוול שנעשה לי,הפוליפים החוזרים ,איבוד הריח שהוא העיקרי ,וכמובן נכון להיום גם החוסר נשימה במיוחד בלילות.
    סליחה על אורך הכתיבה רציתי שתדעו את התמונה ותנסו לייעץ לי מה הכי נכון יהיה לעשות?לא אכפת לי היוקר והמחיר אבל אני רוצה לדעת מה לבקש לעשות ובאיזו מדינה לדעתכם יש את הטיפול הטוב והחדשני ביותר בעולם
    אשמח אם תוכלו לעזור ותודה מראש
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אכזרי ופוליפים

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    18/05/2008

פוליפים אפיים נוטים לחזור ומחייבים מעקב צמוד שימוש בתרסיסי סטרואידים. לעיתים נדרש ניתוח נוסף ונראה שזה מה שאתה זקוק. בכל מדינות העולם המערבי כאן בארץ ארופה וארה"ב מבוצעים הניתוחים הללו באותה רמה ואתה יכול לגשת לכל רופא א.א.ג שאמין עליך להתיעצות ולניתוח
    אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו