כאבי אוזניים ולחץ כשיש רעש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים ולחץ כשיש רעש
    חן
    15/09/2016

שלום. לפני כמה חודשים שיחקתי עם הכלבה שלי כמ פעמים והיא צווחה די חזק ופעם אחת הרגשתי ששתי האוזניים שלי נסתמות וכאבו לי האוזניים במשך שבוע ומשהו והיו לי דקירות והרגשתי לחץ בשתיהם ואפילו לא יכולתי לשמוע מוסיקה באוזניות על חלש ולדבר בטלפון כאב לי. ומאז מדי פעם יש לי כאבים באוזן ויש ימים שכואב לי כל היום בעיקר באוזן שמאל וגם כאבים חזקים פתאום ושמתי לב שזה קורה כשיש רעש טיפה חזק. ורציתי לציין שאני סובלת מטיניטוס לא חזק בשתי האוזניים שבאוזן ימין יותר שומעת ואין החמרה בטיניטוס מאז המקרה. השאלה שלי האם האוזן שלי נפגעה? מה זה יכול להיות והאם זה יחלוף? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד משהו ששכחתי לציין

חן
    15/09/2016

בנוסף מאז אני סובלת מכאבי ראש מן דקירות ובעיקר לחץ בצדי הראש שהנוירולוג ורופא אף אוזן גרון טענו שזה ממתח ואין קשר בין האוזניים לראש. בנוסף שמתי לב כשאני עוסה את הראש והאוזן זה עוזר לי לכאב אך הם חוזרים שוב לאחר זמן מה. ועברתי בדיקת שמיעה פעמיים מאז החל הטיניטוס לפני שנתיים וראו שיש ירידה קלה בשמיעה באוזן ימין וגם לפני חודש עברתי שוב בדיקה שיצאה אותו הדבר לפני שנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו