עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    שריף
    29/05/2008

שלום לכל הצוות , אני בן לאמא בת 53 סובלת מכמה מחלות קשות יתר לחץ דם וסוכרת ושומנים בדם מעל 5 שנים לאחרונה היא סובלת מכאבי ראש חוזרים קשים רופא המשפחה הפנה אותה לרופא אף אוזן גרון והרופא הפנה אותה לבצע MRI ראש ו ולפי תוצאות הבדיקה הרופא המליץ לעשות ניתוח MASTOIDECTOMY לטענתיו ניתוח דחוף מאוד רוצה לדעת מה זה הניתוח הזה ומה הסיבוכים שיכולים להיות עקב הניתוח אני מצרף תוצאות הבדיקה בקובץ נפרד , אני מאוד אודה לכולם אם תעזרו לי להציל את אמא היקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• מסטואידקטומיה

ד''ר אביגיל ארד
    01/06/2008

לא צרפת את הקובץ . בכל אופן, מסטואידקטומיה היא ניתוח בו מנקים את העצם שמאחורי האוזן והחללים שבתוכה. לרב עושים זאת בדלקת כרונית של האוזן התיכונה או בגדילת "עור פרא" באוזן הנקרא כולסטאטומה. אינני יודעת מדבריך מה הסיבה שעושים זאת לאמך. האזור גובל במח, בעצב הפנים ובעצבי השמיעה ושווי המשקל. הרופא המנתח אמור להסביר לך מה הסיכונים כתלות במה שהוא הולך לעשות שם בדיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו