מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף סתום, נזלת, כאבי ראש ועייפותטל08/06/2007
שלום,
אני בת 23 וסובלת מעייפות כרונית, משינה לא מרעננת, נזלת כרונית, אף סתום- מוגבר בשכיבה וכאבי ראש כרוניים (כבר המון שנים). עשיתי בדיקה במכון שינה והאבחנה היתה: UPPER AIRWAY RESISTANCE SYNDROME
6 הפסקות שינה מלאות ו 92 חלקית בצפיפות של 8 אירועים לשעה, לא נרשמו ירידות חמצן מתחת ל- 90% מרמה בסיסית של 97%, 23% מהלילה נשמעה נחירה
הלכתי לפרופ' מומחה באף אוזן גרון והוא אמר לי שיש לי גודש באף שכנראה נובע מאלרגיה (למרות שעשיתי בדיקה לאלרגיות ולא נמצא שום חומר שאני אלרגית אליו)אך הוא אמר לי שאין טיפול למה שיש לי וכאבי הראש והעייפות לא קשורים ושאקח אוטריוין.
מה דעתך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום
ד''ר אביגיל ארד08/06/2007נתחיל מהסוף. אוטריבין היא אופציה לא טובה, היות וקיימת התמכרות לסוג כזה של טיפות אף ועם הזמן תהיי זקוקה ליותר ויותר והרירית באף תהיה רק יותר גדושה ונפוחה בזמן שלא תשתמשי בטיפות אף. שמונה הפסקות נשימה בשעה, למרות שזה בגדר הנורמה במבוגרים, יכול להפריע באיכות השינה. האף אינו תמיד הסיבה היחידה לכך. מבנה הראש, המשקל , הלשון, החך הסנטר ועוד משפיעים. לכן הטיפול אינו תמיד רק באף. מאידך גיסא, קודם כל האף צריך להיות פתוח היות ובלילה אנחנו חייבים לנשום דרך האף לצורך נשימה טובה בלי נחרה. ממליצה להיבדק שנית על ידי א.א.ג. ישנן אופציות להקטנת הקונכיות התפוחות באף, ויש לבדוק גם את מצב מחיצת האף. אולי אפשר יהיה לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?