דלקות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות
    אברי
    02/06/2008

שלום רב

אני סובל מבלוטות לימפה נפוחות וגרון כואב במבט על הגרון לא נראה כלל שהוא אדום ,בזמן בליעה יש כאב ובדיבור מורגש שיש איזה שהוא גוש או כאב בגרון.מופיעה חולשה וגם קושיי בנשימה לא חס וחלילה כמו של חולה אסתמה.התחלתי לקחת אנטיבוטיקה לטיפול מאתמול בבוקר בהוראת רופא.האם יש צורך לחזור לרופא משפחה להגיד לו על ההרגשת קשיי נשימה ושהכאב גרון הוחמר / לא חל שיפור.החום אתמול היה במשך כמה שעות 37.8 וירד והיום הוא 37.2 .מופיעים כאבים בנחריי האף.להמשיך את הטיפול בלי להתייחס לקשיים אלא אם קורה משהו ממש דרגסטי חס וחלילה?
    במהלך השנה האחרונה יותר מדיי דלקות ומוגלות גרון חזרו לי כולל היו לי בלוטות נפוחות תקופה ארוכה .. ואני רואה שלא השתנה.האם יש צורך בבדיקות מסויימות?
    משטח גרון עשיתי בעבר כמה פעמים גם שהיה מוגלה ודלקות גרון ויצא תקין.

אודה לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    02/06/2008

חוץ מהסטרפטוקוק אותו בודקים במשטח דלקת גרון יכולה להיגרם על ידי וירוסים שונים ואותם לא מגלים במשטח. בדלקות גרון חוזרות עם סטרפ כדאי לבדוק אם מישהו מהקרובים אליך נשא. יש גם מחלה הנקראת PFAPA בה אין חידק, נראה ומרגיש כמו דלקת גרון אמיתית אבל הטיפול הוא סטרואידים היות וזה מצב שהגוף תוקף את עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו