כאבים לחץ באף ובעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לחץ באף ובעיניים
    שמעון
    24/01/2019

שלום לפני חודש סבלתי מכאבי גרון וראלי ונזלת קשה ירוקה עם אף סתום למשך שבוע וחצי ולאחר מכן תחושת לחץ וכאבים מעורב ביחד במרכז האף נבדקתי על ידי 3 א.א.ג שקבע סינוסיטיס ונתן לי אוגמנטין למשך 10 ימים הבעיה שהלחץ משדר לי לעיניים וגם לאחר 4 ימים של אנטיביוטיקה יש אולי שיפור ממש לא משמעותי יש לציין שנבדקתי גם על ידי רופא עיניים שאמר הכל תקין השאלה למה העיניים שלי כואבות והקטע שאני סוגר את האף או לוחץ עליו הכאב/לחץ נעלמים תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לחץ באף ובעיניים

הוספת תגובה

• לחץ בפנים

ד``ר עמית וולפוביץ
    29/01/2019

אתה מתאר תסמינים אופייניים של סינוסיטיס חריפה שטופלה חלקית. במידה ולא חולף ממליץ להבדק שוב ע"י אא"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים/לחץ באף/בעיניים

שמעון
    29/01/2019

תודה על התגובה המהירה הא.א.ג בדק אותי שוב היום וקבע שאין שום דלקת או משו שחוסם מה יכולה להיות הסיבה חכאב חד באף המשדר לאזורים הנל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו