מים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים באוזניים
    חזי
    08/06/2008

שלום. ביום שישי הייתי בים ונראה לי שנכנסו לי מים לאוזניים והם עד היום לא יוצאים לי(יום ראשון)באוזן השמאלית והתחלתי להרגיש בשבת כאבים עזים שמתמשכים לי עד עכשיו וקשה לי לישון בלילות בגלל הכאבים האלה.אני מרגיש שהאוזן שלי סתומה ואני בקושי שומע איתה והמים לא יוצאים לי מהאוזן ואני לא מצליח להוציא אותם יצאו קצת מים בלילה של בן יום שבת לראשון אך שקמתי בבוקר עדין לא יצאו כל המים והאוזן שלי עדין סתומה וכואב לי ובנוסף יש לי את הצפצוף הזה באוזן שמתמשך ולא מפסיק אשמח לקבל עזרה... תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים באוזניים

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר אביגיל ארד
    08/06/2008

לא אוכל לעזור לך דרך הרשת. עליך לגשת מהר לרופא א.א.ג . רוב הסיכויים שהיה פקק שעווה באוזן וכשהוא נרטב הוא התנפח לכן האוזן נסתמה. עקב חיטוט או עקב המים נוצרה שם דלקת ולכן זה כואב. תתחיל עם טיפות אזניים אנטיביוטיות, אם יש לך, ואם לא אפילו אוטידין שקונים ללא מרשם וירכך קצת את השעווה. גש דחוף לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו