כאבי גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון
    רגינה
    10/06/2008

שלום!
    אני בת 27, לפני שנה היה לי דלקת גרון ו טופלתי באנטיביוטיקה, לאחר מכן חצי שנה היו לי כמעט כל שבועיים כאבי גרון קלים כנראה וירליים, ואחר כך שוב דלקת גרון אך יותר חריפה מהקודמת. ושוב מאז אני עד עכשיו שזה עוד לא חצי שנה סובלת כל הזמן מכאבי גרון קלים, עכשיו שוב אני מרגישה שמתחילה הדלקת. אני פניתי לרופא משפחה ולראופא א.א.ג והוא אמר שזה בסדר ולא צריך לעשות ניתוח. אך רציתי לציין שהגרון שלי מהדלקת הקודמת נשאר להיות אדום רופף עם חורים ובצד ימין יש מוגלות לבנות קטנות שלפעמים נעלמות .הרופאים אומרים שעושים ניתוח רק למי שחולה לפחות 4 פעמים בשנה. שאלה שלי מה אני צריכה לעשות, זה מאוד מפריעה לי בחיי יום יום גם עם יש לי רק 2 בשנה דלקת ובמשך השנה יש לי רק כאבי גרון? האם יש איזשהוא טיפול אחר או אולי צריך בכול זאת לעבור ניתוח? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    15/06/2008

אין תשובה חד משמעית
    ההגדרות היום אומרות שניתוח נבצע אם קיימות דלקות מעל 5 או אפילו 6 פעמים בשנה אולם אם רק 2 ארועים בשנה גורמים לך לסבל רב כלכך אולי כדאי לשקול ניתוח בשלב זה.
    אין תרופת פלא למנוע דלקות אילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו