תוצאות צילום ושט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות צילום ושט
    ליאור
    16/06/2008

ושט: תקינה מעבר ללא הפרעה
    הודגם דיברטיקול בגודל 18ממ בדופן השמאלי של שליש פרוקסימלי של הושט בגובה קשת האאורטה.
    אין עדול לסימני לחץ מבחוץ על הוושט או קנה הנשימה הגבולות חלקים גמישות תקינה.
    קיבה תקינה
    אבקש חוות דעתך
    תודה סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות צילום ושט

הוספת תגובה

• דיברטיקול

ד''ר אביגיל ארד
    16/06/2008

דיברטיקול, או "סעיף" של הושט, הוא שק של רירית הושט הבולט מבין סיבי השריר. שכיח בעיקר בגיל המבוגר. אם הוא לא סימפטומתי, כלומר, אינו גורם לבעיות, לא חייבים לגעת. אם הוא גדול או גורם לבעיות, יש לעיתים צורך לנתח כדי לפתור את הבעיה במקרה שהוא לוחץ או גורם לאגירת מזון ישן בתוכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום ןשט

ליאור
    16/06/2008

תודה לך
    איך יודעים שהוא גורם לאגירה של מזון,או ללחץ לפי הצילום אין לחץ בושט
    הרי עשיתי את הצילום בגלל בעיות בליעה של הרוק ולא של מזון התיעצתי איתך בעבר אני רק בת 40 זה נורמלי?????
    כשעשיתיצ ילום חזה ראו שהסרעפת בצד ימין מורמת מעט רופא ראות אמר שנעקוב אחרי זה כל שנה בסיטי הראה נוזל פלורלי בצילום לא הראה ואז רופא ראותאמר שזה עיבוי של העלה ולא נוזל ,ויש נוזל פלורלי זעיר בחזה יכול להיות שיש קשר בין הממצאים????
    על איזה המשך טיפול או בירור היית ממליץ אני מאד סומכת על חוות דעתך
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    17/06/2008

ממליצה לפנות לגסטרואנטרולוג. סעיף בושט הוא איפשהו על הגבול בין א.א.ג לגסטרו. מי שמוביל בדרך כלל את הטיפולים ומחליט על הצורך הוא גסטרואנטרולוג. לא נראה לי שהנוזל בריאה קשור. סעיף בגודל 18 מ"מ לא אמור להפריע בבליעה, אבל לגסטרו יש יותר ניסיון בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 18 ממ זה גדול אני לא מבוגרת רק 40

ליאור
    16/06/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו