כאב באוזן שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באוזן שמאל
    דני
    25/06/2008

שלום, במהלך 6 החודשים האחרונים אני מרגיש כאבים באוזן שמאל. הכאב קיים במהלך כל היום אולם הוא מתחזק אם אני נחשף לקול (בישיבות או שאדם נמצא קרוב אלי ומדבר) או מוסיקה\טלוויזיה ואנ לא מדבר על מצבים של ווליום גבוה, להיפך, לעיתים אני מרגיש רגישות שהווליום נמוך. אני משער שהדבר התחיל כאשר נחשפתי להרגשה חדה של בסים (כנראה הייתי קרוב מידי לסאב-וופר) כאשר הייתי בטיול לפני חצי שנה. הלכתי לרופאת אף אוזן גרון שבצעה מספר בדיקות כולל בדיקת שמיעה ובדיקת OAE ובצעתי גם מספר בדיקות אצל רופא שיניים, אולם כל הבדיקות יצאו תקינות ולא נמצא כל ליקוי. אני לא מרגיש בעיית שיווי משקל, אולם הכאב שמורגש בתוך האוזן עובר ומשליך לעיתים גם לצוואר ואפילו עד הכתף. יש לי זימון לבדיקת CT של האוזן, אולם, לפני שאני מבצע אותה ונחשף לקרינה, האם יש לכם אבחון או עצה. תודה, דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באוזן שמאל

הוספת תגובה

• ראה תשובתי לשאלתך השניה

ד''ר אביגיל ארד
    29/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באוזן שמאל

דני
    29/06/2008

השאלה השניה שאת מתייחסת אליה אינה שלי אלא של מישהו אחר שכנראה שמו גם דני. לו יש בעיה אחרת עם שאלה על מושג שלא שמעתי עליו מעולם והרופאה שלי לא דיבה איתי עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו