מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל ולא יודע ממהאייל28/06/2008
שלום רב מאז ילדות אני סובל בכל הקשור לאף אוזן גרון . היתה בעיית סינוסים , דלקות אוזניים קשות , דלקות עיניים קשות מאוד (אדמומיות קשה ונפיחות) דלקות גרון ועוד... כיום אני בשנות ה30 , ספורטאי, וסובל מאוד מאוד .עיקר הסבל מתבטא בכמויות ליחה עצומות(בהירה אך צמיגית( מעבר לכך אף סתום תמידי , כבדות בראש שמלווה לעיתים במאין סחרורת ושזה מחמיר אז אני מרגיש שהגוף מתורקן מכוח ואז אני מותש ועייף עד מאוד . מהתופעות האחרונות אני סובל מזה 6 שנים . הייתי אצלמומחה לאלרגיה ונמצאתי אלרגי לקרדית האבק ומעט לחתול וכלב (אין לי חיות בבית ) .זה לא חדש לי כי גם בגיל 13 עשיתי את אותה בדיקה והתוצאות היו זהות . לאחרונה חוויתי תשישות כה גדולה ועייפות יתר יתר בעקבות כמויות ליחה עצומות , שאף אבדתי יכולת לזוז והופנתי למיון . שם לא נמצא דבר כולל צילומי סינוסים וריאה תקינים . רופא ריאות לא מצא דבר חריג (פניתי אליו כי נאמר לי שהליחה לא מגיעה מהאזור העילי של הגוף - למרות שאני מרגיש שזה בהחלט מגיע משם , אף סתום , מחליק לי מהגרון ועוד .... בעבר הייתי אצל אף אוזן גרון והוא לא עזר לי הרבה אף הוא . אני מותש מנטלית ופיזית . כרגע החבר היקר שלי הוא הפלפל השחור שעוזר לי להתעטש ולשחרר כמויות ליחה ונזלת עצומות . אני חייב לציין כי מבחינה רגשית ונפשית עוברת עליי תקופה קשה מאוד וזו כבר מלווה אותי שנים רבות . רופא המשפחה שלי מייחס לזה את מרב העניין והסימפטומים . אני כרגע בטיפול של פילקסונז שעוזר ממש מעט אבל רק התחלתי להשתמש , אך סובל .. סובל מאוד מתשישות וסחרור קל (זו לא סחרחורת אלא איבוד שיוו משקל וכבדות בראש . אני מתחנן על נפשי , למרות שיתכן והבעיות האישיות והרגשיות לא מקלות על הסימפטומים ולא תורמים לבעיה אלא מוסיפים , היש משהו שיש לעשות ולא עשיתי , אנא מכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן29/06/2008קשה לצערי לפתוח כאן מעל דפי האינטרנט בעיה רבת שנים בתחום הא.א.א.ג ומבלי לבדוק אותך
בהחלט גם למצבי לחץ ומתח נפשי יש מקום והטיפול בהם עוזר מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?