המשך בעניין טיפול באובדן חוש ריח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בעניין טיפול באובדן חוש ריח
    נינה
    29/06/2008

שלום רב, אני בת 40 ובעבר עברתי שני ניתוחי FESS - האחרון לפני כשנתיים. למרות שאני לא סובלת מאף "סתום" אני סובלת מאובדן חוש הריח אשר מטופל בזריקות betamethasone אחת ל-3 עד 6 חודשים. טיפול ב flexonaze מונע את תופעת האף הנוזל בבוקר, אבל לא את בעיית אובדן חוש הריח. האם ישנו טיפול אחר שיכול לפתור בעיה זו? האם זיהוי האלרגן הגורם, ומתן טיפול ברגישות לאלרגן אפשרי? הזמן הנחוץ בין זריקות betamethasone מתקצר משמעותית, הסכנה בטיפול קיימת, ולכן ברור לי שבעתיד אצטרך טיפול חילופי. \תודה נינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבדן חוש ריח

ד''ר דן גוטמן
    29/06/2008

אם חלל האף פתוח לעיתים אבדן חוש הריח אינו חוזר. יש לטפל תקופה במשאף סטרואידלי כגון פליקסונאז ודומיו אולם לא תמיד חוזר חוש הריח לצערי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוש הריח קיים

נינה
    29/06/2008

וחוזר בכל פעם שאני מקבל זריקת סטארואידים. (פלקסונייז לא עוזר). האם ישנו טיפול אחר שיכול לעזור? טיפול באלרגיה למשל? תודה נינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאני סובל מאותה בעיה- אין פיתרון?

שלומי
    15/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו