שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    סיגל
    29/06/2008

שלום , היתי רוצה לקבל את עזרתך. אני סובלת מהרגשה של חנק וגוש בגרון , כאילו כל הזמן משהו נמצא בגרון וחונק אותי מבפנים. ובבוקר אני מתעוררת עם כאב גרון עשיתי בדיקות הבאות שנת 2007 : גסטרוסקופיה - ממצאים : בקע סערפתי קצר , גסטריטיס , טופלתי בלנטון . CT גרון - תקין אולטרסאונד גרון - תקין רנגן גרון ולועה עם בליעת בריום - תקין לא נמצא ריפלוקס . צילום חזה/ ריאות - תקין אקג - תקין א.א.ג. - בדיקהעם סיב אופטי - תקינה בדיקות דם תקינות . אחרי כל זה , אני לא מאובחנת, רופא גסטרו אומר שזה יכול להיות שיש ריפלוקס או שזה מבקע , בקיצור הוא לא יודע ... רופאת משפחה שולחת אותי לפסיכיאטר ... מה אתה חושב על כל זה? יש איזה בדיקות אחרות שצריך לעשות בשביל לאבחן מה זה ? אני ממש לא מתפקדת עם הרגשה הזאת כל הזמן בתודה מראש , דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• תחושת חנק

ד''ר דן גוטמן
    29/06/2008

נראה היה שעברת כל הבדיקות האפשריות
    אם לא נמצא ממצא רפואי כלשהוא אז יתכן והרופא צודקת ותחושת החנק קשורה למצב לחץ בו את נתונה. אם כך הוא המצב הרי שטיפול תרופתי קל נוגד חרדה יכול ממש לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי

ד''ר אביגיל ארד
    30/06/2008

עניתי לך אתמול ומשום מה התשובה נעלמה, אבל הבדיקות הללו לא שוללות לחלוטין רפלוקס וכדאי לקחת טיפול ממושך בלנטון במינון מתאים + דיאטה מתאימה להורדת חומציות. אם יהיה שיפור סימן שזו הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סיגל
    01/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו