סטרפטוקוקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרפטוקוקוס
    מיכל
    02/07/2008

שלום רב. קוראים לי מיכל ואני בת 18, אני בן אדם מאוד הגייני ויכול להיות שבגלל זה מערכת החיסון שלי חלשה ביותר -אני נדבקת בקלות , ונהיית חולה בקלות. לפני כ4 חודשים היהלי סטרפטקוקוס שהיה מהסוג המסוכן, וקיבלתי אנטיביוטקיה. לפני 3 שבועות נדבקתי מאמא שלי ומהר מאוד הגרון שלי היה אדום כל כך ולא הצלחתי לבלוע דבר והייתי יומיים לפני בגרות אז לקחתי אנטיביוטיקה- הרגשתי שזה בדיוק כמו בפעם הקודמת שהיה לי סטרפטקוקוס...נוסף לכך הרגשתי ממש כדור מתחת ללסת- אפשר היה להרגיש במגע יד ואיזור זה כאב במיוחד ביום ראשון מיד הלכתי לרופאה והיא עשתה לי משטח ואמרה לי להפסיק את האנטיביוטיקה ושזה כלום... הפסקתי אבל הכאב רק החמיר עד שלא יכולתי יותר והלכתי לרופא אחר והוא ראה שבבדיקת מעבדה יש לי סטרפטקוקוס גרופ C והביא לי אנטיביוטיקה 1000 מ"ג....לשבוע זה היה לפני שבוע וחצי... הבעייה שהאנטיביוטיקה לא עזרה לי בכלל, הכאבי גרון נוראיים ושום כדורי מציצה לא עוזרים...ייתכן שהאנטיביוטיקה לא עזרה לי ?ומה לעשות מלבד ללפנות לרופא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרפטוקוקוס

הוספת תגובה

• כאב גרון

ד''ר אביגיל ארד
    02/07/2008

אם במשטח גרון צמח סטרפטוקוק יש לקחת טיפול אנטיביוטי. אם הרפפן לא מועיל יש לעבור לאוגמנטין. אם לא צמח סטרפטוקוק ולא מדובר בדלקת מחיידק, הרי שאנטיביוטיקה לא תועיל והגוף יתגבר לבד על המחלה. בינתיים חוץ מכדורי מציצה ולגרגר מי מלח - אין לי מה להציע. אם את מרגישה רע פני שוב לרופא שלך והוא יעבור בצורה מסודרת על ההיסטוריה שלך ויחליט מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו