שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    אבי
    23/07/2008

שלום, אני בן 16 ושברתי את האף לפני כשנה וחצי. כיום האף שלי עקום(יש לו בליטה) וכשלוחצים על האף הוא כואב. אי אפשר ליישר את האף ללא ניתוח? הרי זה שבר. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    23/07/2008

השבר, כמו בכל עצמות הגוף, מתאחה תוך מספר שבועות. כדי ליישר את האף צריך לשבור את עצמות האף שנית וליישרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכול לעשות את זה בעצמי?

אבי
    24/07/2008

עד כמה שזה נשמע דבילי ושאני הולך להכאיב לעצמי, אני יכול לעשות את זה לעצמי? אם כן, כיצד? תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ולא

ד''ר אביגיל ארד
    24/07/2008

אינך יכול לעשות זאת בעצמך. לא תצליח וגם שיקום אף שנשבר הוא ניתוח שצריך להיות מאד מדוייק. ממש לא עבור "עשה זאת בעצמך". אל תעשה שטויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו