מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמיעה מעוותתצליל27/07/2008
אני כבד שמיעה מלידה ,מרכיב באוזן מכשיר שמיעה בצד שמאל ובאוזן ימין אין לי מכשיר ,מפני שהשמיעה באוזן ימין מעוותת. ב 16.7.08 שמעתי עיוות באוזן שמאל,הלכתי לרופאת אא"ג להוציא סתימה,אחרי שהוציאה את הסתימה ,השמיעה לא נשמעה לטעמי,אך למחרת למשך יומיים שישי שבת שמעתי היטב ביום ראשון חזרה העיוות חזר עם סיבוב ראש חזק,הלכתי שוב לרופאת אא"ג ,ניקתה את האוזן שמאל ,אחרי שהרכבתי את המכשיר,ראיתי שלא חל שינוי בשמיעה ,היא שלחה אותי לבדיקת שמיעה ,נבדקתי וחזרתי עם 2 אודיגרמות אחד מלפני שנה ואחד עכשיו לרופאת אא"ג וראתה שיש לי ירידה בשמיעה,ונתנה לי כדורים פרדניזון פעמיים ביום כל אחד 40 מ"ג לא היה שיפור משמעותי ,ואני עדיין שומע בצורה מעוותת את הטלווזיה והמוסיקה במחשב וכל פעם אני מקשיב אם השתפר ,אני ממש מיואש ומדוכא,מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד30/07/2008מדובר כנראה במה שמכונה ירידה פתאומית בשמיעה מסוג עיצבי. מקובל לתת טיפול בסטרואידים אולם יש להתאזר בסבלנות כי השיפור לא מיידי. בחלק מהמקרים השמיעה לא חוזרת למה שהייתה. יש לשתות הרבה. לנוח. להימנע מרעש ולהיות סבלני. חזור על בדיקת השמיעה בעוד חודש. כדאי להשלים את הברור על ידי בדיקת BERA ולפי הצורך הרופאה תחליט אם צריך MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמיעה מעוותת
צליל03/11/2008אחרי שסיימתי את השבועיים הראשונים של בליעת הסטרואידים נשלחתי בהמלצה הרופאה לפרופ, הוא בדק אותי והציע עוד ניסיון של בליעת סטרואידים שבועיים נוספים,במהלך התקופה עשיתי 3 בדיקות שמיעה ,2 מהם לא היו טובות בשלישית היה קצת שיפור כי שמעתי מספר מילים,במהלך התקופה עשיתי בדיקת MRI והיא היתה תקינה,אבל אני עדיין סובל משמיעה מעוותת,טינטון והיפראקוזיס,בנוסף לזה השמיעה משתנה מדי פעם. רציתי לדעת אם אני מתאים לניתוח שתל למרות שמיעה מעוותת ,ולעשות באוזן ימין הפחות טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתל השבלול
ד''ר אביגיל ארד07/11/2008לגבי משתל השבלול, צריך לחכות עוד קצת לראות מה השיפור שיחול באוזן. כדי לענות על שאלה זו עליך לפנות למומחים למשתל השבלול ולהביא איתך את בדיקות השמיעה האחרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?