שקדים מוגדלים כבר מילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקדים מוגדלים כבר מילדות
    אירנה
    02/08/2008

שלום רב!
    יש לי שקדים מוגדלים כבר מילדות ( הם מלא חורים) ולפעמים יוצאים מהם גושים לבנים וגורמים לריח רע מפה. בעבר בילדות רופאי אף אוזן גרון ברוסיה היו עושים לי טיפול ניקוי שקדים? מה האפשרויות בארץ אני מאוד סובלת מזה ומאחר ואני לי חולה באנגינות חוזרות אז לא מייצים לי הרופאים לעשות כריתת שקדים מאחר וטוענים שלשקדים תפקיד חשוב במערכת החיסונית. אני עושה שטיפות כל יום אך זה לא מוציא את הגושים האלה מהשקדים. ( רופאים טוענים שזה בגלל שהאוכל נכנס לתוכם) איזה איפשרויות יש לטפל בזה?
    מודה לכם על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקדים מוגדלים כבר מילדות

הוספת תגובה

• טונסילוליטים

ד''ר אביגיל ארד
    04/08/2008

טונסילוליטים או "אבנים בשקדים" - כך אנו קוראים לאותם גושים צהובים שהם שאריות של תאים מתים מהשקדים ושאריות מזון המצטברות בכיסים אלו. יש כיום אפשרות, באמצעות מכשיר הנקרא קובליישן, להקטין את השקדים כך שתוכלי להישאר עם שקדים מתפקדים ולהיפטר מהמהסה הגדולה הזו עם הכיסים. את מוזמנת לפנות למרפאה שלי או של רופא א.א.ג אחר המשתמש בטכנולוגיה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו